Dozvole za 2011-tu godinu u Srbiji

globetrotter

Newbie
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
0
upravu si milance,koju muvu bacas na njoj ne sme biti kontrakuke! A u kutiju ti nece zavirivati. Ali moram i da pohvalim rad ribocuvarske sluzbe,po nekoliko puta te obidju u toku dana.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
jedina dozvola za koju nisam požalio što sam dao novac....

Prilozi

• dozvola.jpg
    dozvola.jpg
    84 KB · Pregleda: 123
  • dozvola2.jpg
    dozvola2.jpg
    86,2 KB · Pregleda: 131

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ja ne žalim za te revirske dozvole i uvjek ću gledati da ih platim jer time stimulišem nečiji rad a ovi ostali će da dobiju kao i do sada šipak!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
To je i moj stav. Trudim se MAXIMALNO da ne plačam ništa od čega ja nemam neko zadovoljstvo. Lezilebovičima, secikesama, hohštaplerima, lopovima (kako god da ih nazovemo nije dovoljno ružan opis) ne želim dati ni 1 pišljivi cent. Gamad lopovska :puke:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja pecam na kipru bez dozvole..al svaki put kad cujem kola da idu ja pomislim evo ih...bilo bi veselo da naidju i navataju me,150e je kazna a dozvola na godisnjem nivou za sva jezera 34e....cekam januar da kupim novu do sada sam uvek kupovaoali  sticajem okolnosti poceo sam da pecam tek pre nekoliko dana pa mi se ne daju pare ali za dogodine obavezno...nisam ih video 3god da obilaze pa se nadam da me nece navatati...dolazi svakojaka stoka opija se i ostavlja konzerve od piva svuda okolo i flase od votke a plasticne kese da ne pominjem...sutra posle pecanja cu da skupim koliko mogu pa da zapalim....stoka nista drugo...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
još bolje i tu stoku da skupiš na gomilu i zapališ na lomači  :hammer:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
tommylee je napisao(la):
Ja ne žalim za te revirske dozvole i uvjek ću gledati da ih platim jer time stimulišem nečiji rad a ovi ostali će da dobiju kao i do sada šipak!
Pa da, ali da bi ti važila "revirska" moraš da platiš i "onim ostalim"  :-\

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Nažalost je tako ,Falco je upravu .... snašla se lopovska banda da otima pare preko tudje grbače !

sebastian je napisao(la):
važi ti još 21 dan  :) pa gledaj da to iskoristiš  ;)

:tbumb:

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Za Gradac ne treba?  ??? Ponudio sam cuvarima na uvid, rekli su da ne treba... Mozda se podrazumeva da imam, ili na ovom riviru nije potrebna globalna godisnja?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Za godišnju doplatnu za Gradac treba i ona sveobuhvatna dodišnja za Srbiju... meni je to bio nepotreban trošak od 50 eur .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako kupujes dnevnu za Gradac nije obavezno da imas republicku godisnju. Ako hoces godisnju za Gradac onda moras da imas i ovu koju izdaje drzava.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
A ako pecas u delu gde nema doplate onda ti ne treba ni jedna  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne pecam u tom delu obzirom da je u pitanju sam grad Valjevo. Vikendom bezbroj setaca, dece, pasa,...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
A ako pecas u delu gde nema doplate onda ti ne treba ni jedna  :hammer:
Na žalost treba ,mi smo otvorili sezonu u gradskom delu Gradca (van revirskom) u Martu mesecu i sreli smo kontrolu koja nam je tražila republičke dozvole.

Vrh Dno