Dozvole

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Zna li neko da li ce morati ove godine da se kupuje Republicka da bi se uzela godisnja za Gradac?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bila je varijanta 6.000 republicka + 10.000 Gradacka.Nije mogla da se uzme Gradacka bez Republicke sto je sranje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nije sranje posto hoces da lovis i smudja u Savi i Dunavu, a i za to treba dozvola :)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Mani se maricu bacanje tolkih para za gradac,bolje idi na neku baru,ili u akvarijum neki  :D :D :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa to jeste posto Republicka vredi i na Drini al kad vidim da sam ove godine dao 8000 din za pecanje na Drini misleci da cu otici vise puta a otisao samo jedan dan i niko me nije kontrolisao) ,nije mi dobro..
A sto se tice wadersa ima G3 tako da nista od toga  :hammer: :hammer: :hammer:

Bila bi dobra varijanta da bude odvojeno..a na Drinu ako odem kupim dnevnu i cao.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Imas na Drini sedmodnevne....1500 din.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Brate ja platim 6.500 regularnu i idem na 10 pastrmske vode  :yeswink: a samo za gradac izletiste 10.000 wtf  ??? no thanks

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola, gradac je sve samo ne izletiste. Nisi bio pa ne znas. Nije bas ni prava divljina. Al bar nudi mogucnost da se upeca pastrmka za razliku od pastrmcica na vecini ostalih voda. Gradac ima svoje pluseve i minuse al nije to kako neki misle. Nije ribnjak. A to mogu da dokazem svakom na mestu koje upravo i lici na ribnjak. E sad problem sa dozvolom za gradac je sto mora i republicka uzz gradacku da se kupi....

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Oholi nisam nigde napisao da je ribnjak , a izletiste jeste jer vidim ljude koji se ne bave ribolovom a uzivaju u prirodi i hrani najnormalnije , moji vranjanci dolaze i puno puta su me zvali za kombinaciju pravo da ti kazem puno kosta , za te pare cu obici vise reka u kojima ima pastrmki velikih do 2kg , mada ja uzivam u lovu onih od200 do 400gr , oholi dnevno ostvarim ulov i do 40-50 komada naravno vratim ih i nisu bas toliko male, ponesem 3-4 za malu cerkicu tako da mi tih 50 pruze vece zadovoljstvo nego par krupnih na gradcu , gruja ide sa mnom tako da je u toku o cemu pricam , kad ti pricam o 10 voda tu su mnogo vise mesta za lov kao i razlicitost pozicija na reci normalno i vise avantura , gradac je jedna reka sa jednim te istim pozicijama za lov, stvarno ne zelim da primas k srcu neke moje reci ne omalozavam nikog pa cak ni reku koja je jako lepa to sam 1000 puta napisao . poz i postovanje  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola. Sledece godine, nadam se da ces me povesti na neku od ti reka. Sem visocice s pocetka sezone....slabo reka znam sa ozbiljnijom populacijom pegave. A i visocica je izletiste kao i svaka druga reka, na svakoj ima lepih mesta za kampovanje i izlete. Ne primam k srcu sve. A naj iskrenije voleo bih da posetim i tvoje krajeve.... pozzzz

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
naravno oholi ,da se razumemo te reke nemaju kapacitet kao gradac jer se ne poribljavaju ali ima dovoljno ribe da pruzi razonodu i uzivanje da ne bih prevaljivao dosta km , naravno da sam mislio i na visocicu , temsku, jermu jer mogu da daju izuzetne komade i preko 2 kg to su i vece reke u srbiji u odnosu na druge

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
nikola renegade je napisao(la):
ponesem 3-4 za malu cerkicu tako da mi tih 50 pruze vece zadovoljstvo nego par krupnih na gradcu

4 je vec prekrsaj i po novom krivicno delo, ali po avataru vidim da si nindza pa je mozda vama dozvoljeno :D
I odakle znas kakvo je zadovoljstvo na Gradcu obzirom da nisi bio na njemu? Iskren da budem, debelo sumnjam u ulov 40-50kom pastrmki dnevno na bilo kojoj "sobodnoj" reci u Srbiji, pa taman one bile i po 15cm..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa to Proto te sedmodnevne kad budemo isli dzumle svi  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Vrh Dno