Dozvole

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Eh Simpsone kada bi nas zakon isao do tolikih tancina da su 3 ribe u korpi ok a 4 vec krivicno delo znas li ti gde bi smo mi bili kao zemlja??! Da, tesko je poverovati, 40 - 50 pastrmki stvarno zvuci impresivno a jos bolje zvuci kada je jedno 30 komada preko 20 cm.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Grujo, zakon ide do tancina ali ne idu ribolovci ocigledno.  Apsolutno nema opravdanja jedini i iskljucivi krivci za stanje na salmonidnim vodama Srbije su nesavesni ribolovci i krivolovci. Ni zagadjivaci, i drzava ni ribocuvari ama niko sem nas samih.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Apsolutno se slazem da nizak nivo svesti treba podignuti kako bi stanje na vodi i uopste bilo puno bolje. Hocu da kazem da je razlika izmedju 3 ili 4 pastrmki cepidlacenje u odnosu na ono sto se radi na nasim vodama tipa mreze, negaseni krec, otrovi sto fabricki sto namerni i druge gadosti.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
4 je vec prekrsaj i po novom krivicno delo, ali po avataru vidim da si nindza pa je mozda vama dozvoljeno :D
I odakle znas kakvo je zadovoljstvo na Gradcu obzirom da nisi bio na njemu? Iskren da budem, debelo sumnjam u ulov 40-50kom pastrmki dnevno na bilo kojoj "sobodnoj" reci u Srbiji, pa taman one bile i po 15cm..

tvoje je da sumnjas, da ti dokazujem ni ne pada mi napamet samo vidim tvoje musicarsko iskustvo i vestinu na kom je nivou, ako nisam bio na gradac ne znaci da ne znam sta se tamo radi a po pravim informacijama i tamo se trpaju ribe po torbama i gepecima tako da simpson znam o cemu se radi sto je jako mizerno u odnosu na tu pastrmku viska za malo dete , a na osnovu tvojih sumnji tek sad vidim koliko kvalitetnih musicara poseduje vranje poz i lepo je sto si se pronasao u poznavanju pribora i trgovini istog mislim da to jako dobro radis

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Polako rodjo s' napadanje...ne zaleci se odma...ima ovde ljudi koji musicare vise od 20 godina,a teoriju kako tek  poznaju...
U vranje nema laganje,40 pastrmke bez mahanje !  :D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
Polako rodjo s' napadanje...ne zaleci se odma...ima ovde ljudi koji musicare vise od 20 godina,a teoriju kako tek  poznaju...
U vranje nema laganje,40 pastrmke bez mahanje !  :D

Ne taman posla da nekog napadm pogotovo bokija , znam ja ove forumaske fore i to ma bez nervoze, a i znam neke ljude kojima musicarski stap 20 god sedi u plakaru pa sebe nazivaju musicarma , dugo sam u ovom tako da znam o cemu pricam , necije iskustvo se vidi i kroz pricu

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
nikola renegade je napisao(la):
tvoje je da sumnjas, da ti dokazujem ni ne pada mi napamet samo vidim tvoje musicarsko iskustvo i vestinu na kom je nivou, ako nisam bio na gradac ne znaci da ne znam sta se tamo radi a po pravim informacijama i tamo se trpaju ribe po torbama i gepecima tako da simpson znam o cemu se radi sto je jako mizerno u odnosu na tu pastrmku viska za malo dete , a na osnovu tvojih sumnji tek sad vidim koliko kvalitetnih musicara poseduje vranje poz i lepo je sto si se pronasao u poznavanju pribora i trgovini istog mislim da to jako dobro radis

Niko ti ne pominje kradju na Gradcu i nema potrebe da razvodnjavas. Uostalom kad vec hvatas po 40-50 riba dnevno na slobodnim vodama, sta je za tebe problem da izadjes neki put vise i nadoknadis tu jednu ribu manje sto nosis ? Radi se o tome da je 1 pastrmka vise od propisa krivicno delo pa bilo da je jede dete ili baba, sve jedno je. Jedan razmislja: "Sta me briga, nosim sve jer onaj gore peca na plovak", onaj sto pecan na plovak razmislja:"Sta me briga eno ga onaj baca dinamit", onaj sto baca dinamit razmislja: "Eno ga Nikola Renegade, nosi cetvrtu pastrmku cerkici za rucak, imam i ja decu"... I tako sve u krug, svako ima vise ili manje adekvatno opravdanje za krivicno delo.

Nisam ti ni trazio da ti meni dokazujes kako i koliko lovis kao sto meni ne pada na pamet da sumnjam u tvoju vestinu. Ali ti otvoreno i javno na forumu kazem da lazes za 40-50komada dnevno "koje nisu ni male". A ti kako hoces, ne moras uopste da dokazujes bilo sta, samo sam sebi uzeo za pravo da kazem da si slagao debelo. I od mene mozes da dobijes virtuelnu forumsku zutu majicu za laz poput one sto dobijaju biciklisti za etapu. Za sada vodis medju lazovima na forumu. :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Dobro bre ljudi sta bi za Dozvolu za Gradac????

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
nemoj da glumis spasioca prirode a ni sumskog rendzera svi znamo sta se radi , to sto mislis da lazem je opet tvoj problem i potajna nesigurnost u sebe i saznanje da covek musicarskim priborom moze toliko da ulovi , zao mi je sto to nikad nisi doziveo i najverovatnije i neces znas kako ljudi kazu stari vo se ne moze nauciti da udje u brazdu, posto je uvredljivo nazvati coveka lazovom ovaj " vo" i nije strasno. Znajuci kakav si lik iz mnogih posteva nisam uvredjen i jako si interesantan  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sto je uvredljivo  nekome reci da je lazov? Nisam ti psovao nista niti mislim da si los covek. Pa znas koliko lazova ima medju ribolovcima i lovcima a sa gomilom njih se druzim, sto je to problem ili uvreda?
Ali samo me zanima kako ti toliko znas o meni, jesmo li nekada lovili zajedno, druzili se, pricali??? A da, ti znas kakav sam ja "lik iz mojih postova", bas inteligentno donosis zakljucke i procenjujes ljude, ogromno zivotno iskustvo ili... Cuvaj se cuo sam da ovih dana CIA kidnapuje mlade ljude sa takvim parapsiholoskim mocima.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Komican si to je pozitivno, opste ne mislim da si los covek ali lako ulazis u rasprave i to burno , ne mogu da shvatim da ovakvi ulovi a kod druga su nekad i veci musicaru tvog kalibra a drug te zna, i iskustva  deluju toliko neverovatno da me nazove lazovom iako ne moze da garantuje 100% da je to laz meni to budi sumnju da takva stvar izgleda fantasticno iskusnom musicaru , recimo randja zna za nase rezultate i njemu je dobar dan kad cuje tako nessto toliko od mene nadam se da te necim nisam uvredio

Vrh Dno