Dozvole

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
nemoj da glumis spasioca prirode a ni sumskog rendzera svi znamo sta se radi , to sto mislis da lazem je opet tvoj problem i potajna nesigurnost u sebe i saznanje da covek musicarskim priborom moze toliko da ulovi , zao mi je sto to nikad nisi doziveo i najverovatnije i neces znas kako ljudi kazu stari vo se ne moze nauciti da udje u brazdu, posto je uvredljivo nazvati coveka lazovom ovaj " vo" i nije strasno. Znajuci kakav si lik iz mnogih posteva nisam uvredjen i jako si interesantan  :D
Upravo, samo nazovimo stvari svojim imenom i bice mnogo lakse svima [emoji108]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Makar ja uvek stvari zovem pravim imenom, KRADJA i LAZ su uvek kradja i laz. Ali je interesantna vecita uzrocno posledicna veza ove dve reci, poznata i u narodnim poslovicama :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gruja je napisao(la):
Apsolutno se slazem da nizak nivo svesti treba podignuti kako bi stanje na vodi i uopste bilo puno bolje. Hocu da kazem da je razlika izmedju 3 ili 4 pastrmki cepidlacenje u odnosu na ono sto se radi na nasim vodama tipa mreze, negaseni krec, otrovi sto fabricki sto namerni i druge gadosti.

Upravo sam u nekom predhodnom postu napisao da je to stalno vrzino kolo ako tako gledas. I na kraju bude niko nije kriv ili krivi su svi. Ali da bi bilo makar malo bolje treba poci od sebe i svojih postupaka. Zamisli da svi krenu od sebe, dokle bi dogurali?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Komican si to je pozitivno, opste ne mislim da si los covek ali lako ulazis u rasprave i to burno , ne mogu da shvatim da ovakvi ulovi a kod druga su nekad i veci musicaru tvog kalibra a drug te zna, i iskustva  deluju toliko neverovatno da me nazove lazovom iako ne moze da garantuje 100% da je to laz meni to budi sumnju da takva stvar izgleda fantasticno iskusnom musicaru , recimo randja zna za nase rezultate i njemu je dobar dan kad cuje tako nessto toliko od mene nadam se da te necim nisam uvredio

A ne bre mi ovde ne raspravljamo vec diskutujemo i uopste nije burno vec opusteno. I svarno nemam pojma koji to tvoj drug me zna obzirom da u ribolov i lov idem sa jako malim brojem ljudi sa kojima se inace druzim skoro svakodnevno. Nemoj previse da verujes onima koji pricaju da me znaju, mene bre ne zna ni rodjena zena a znas sta sam sve radio sa njom :hammer:
Recimo da me ne zanima Randja i njegovo misljenje, to je isto kao da si mi rekao "pitaj mog brata lazova" i iskreno verujem da si svetlosnim godinama ispred Randje i kao covek i kao komunista :hammer: Da si mi rekao "Randja me razume da odnesem 4 pastrmke" to bi mi bilo mnogo verovatnije :D :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Upravo sam u nekom predhodnom postu napisao da je to stalno vrzino kolo ako tako gledas. I na kraju bude niko nije kriv ili krivi su svi. Ali da bi bilo makar malo bolje treba poci od sebe i svojih postupaka. Zamisli da svi krenu od sebe, dokle bi dogurali?

Sa ovim se potpuno slažem, vrzino kolo koje nas je dovelo dovde gde jesmo, u svim aspektima života a ne samo u ribolovu.. Zamislite Nemce da tako razmišljaju......

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
A ne bre mi ovde ne raspravljamo vec diskutujemo i uopste nije burno vec opusteno. I svarno nemam pojma koji to tvoj drug me zna obzirom da u ribolov i lov idem sa jako malim brojem ljudi sa kojima se inace druzim skoro svakodnevno. Nemoj previse da verujes onima koji pricaju da me znaju, mene bre ne zna ni rodjena zena a znas sta sam sve radio sa njom :hammer:
Recimo da me ne zanima Randja i njegovo misljenje, to je isto kao da si mi rekao "pitaj mog brata lazova" i iskreno verujem da si svetlosnim godinama ispred Randje i kao covek i kao komunista :hammer: Da si mi rekao "Randja me razume da odnesem 4 pastrmke" to bi mi bilo mnogo verovatnije :D :D

Dolazim iz ccetnicke porodice tako da to sa komunistom ne znam  :) Znao sam da se ne volite sa randjom ali realno je jako dobar ribolovac , dete mi stuca od spomenute pastrmke  :eek: jbt moja pastrmka zacela revoluciju savesti , opet sam uverenja da zaista tom pastrmkom nisam toliko ranio prirodu  :yeswink: a sto se tice rezultata stojim iza njih ma koliko me nazivali lazovom  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Znao sam da se ne volite sa randjom ali realno je jako dobar ribolovac

Nema potrebe da mi persiras :D , ne zanima me kakav je ko ribolovac niti ljude vrednujem po tome. Osnovni uslov da se uopste obratim nekome je da taj pre svega mora da bude covek. Ako to nije covek cemu onda uopste konverzacija?

dete mi stuca od spomenute pastrmke  :eek: jbt moja pastrmka zacela revoluciju savesti , opet sam uverenja da zaista tom pastrmkom nisam toliko ranio prirodu  :yeswink:

Nema razloga da ti dete stuca zbog toga, samo joj objasni da nije lepo da joj tata donosi vise od 3 ribe po izlasku i sve ce biti ok. A i za tebe sam skoro siguran da ces ubuduce razmisliti o toj cetvrtoj pre nego sto je zakoljes. Mozda se u pocetku budes sprdao sa drustvom na moj racun "e ala bi mi simpson sad kenjao da me vidi...", ali sam ubedjen da ce ti pre ili kasnije doci iz stomaka u glavu.

a sto se tice rezultata stojim iza njih ma koliko me nazivali lazovom  :bye:

Tako i treba.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
I zakljucak iz svega oovoga je:Nikola,kada ti se detetu prijede riba,ti lepo u ribarnicu,pa kupis kilogram ribe,i sve bude  :tbumb:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
I zakljucak iz svega oovoga je:Nikola,kada ti se detetu prijede riba,ti lepo u ribarnicu,pa kupis kilogram ribe,i sve bude  :tbumb:

E vidis i tu ima fora kalifa iz prodavnice tovljena je cisto smece u odnosu na kvalitet mesa prirodne potocare  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Nema potrebe da mi persiras :D , ne zanima me kakav je ko ribolovac niti ljude vrednujem po tome. Osnovni uslov da se uopste obratim nekome je da taj pre svega mora da bude covek. Ako to nije covek cemu onda uopste konverzacija?

Nema razloga da ti dete stuca zbog toga, samo joj objasni da nije lepo da joj tata donosi vise od 3 ribe po izlasku i sve ce biti ok. A i za tebe sam skoro siguran da ces ubuduce razmisliti o toj cetvrtoj pre nego sto je zakoljes. Mozda se u pocetku budes sprdao sa drustvom na moj racun "e ala bi mi simpson sad kenjao da me vidi...", ali sam ubedjen da ce ti pre ili kasnije doci iz stomaka u glavu.

Tako i treba.

Opet komika ''VOLITE'' dobro, zaista nisam mesar imam postovanje prema toj ribi ali eto nekad kvrcnem cetvrtu opet ne zbog mene nego zbog male jer je bogat izvor vitamina  ,ali evo sad cu da se drzim brojke 3  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Posto kalifa iz marketa je ''tovljena'' svim i svacim,a potocare smes samo 3 da prikoljes,ti onda biraj izmedju dve opcije...ili kupuj oslica (nema mnogo kosti) a hranljiv je dosta,ili kupuj konzerviranu ribu... :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A sto se ishrane tice i potocara je qrac na kvadrat, ima najmanje 5 ukusnijih i zdravijih recnih riba.

Vrh Dno