Dozvole

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jebao vas I smudj I pastrmka  :p :p :p ..Tema je Dozvola za Gradac  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Smuđ je No1, die beste, vrh vrhova, špicen klase.... Posle njega skuša

A da, tema je dozvola  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Simpsone ispred pastrmke je po hranljivosti jedinou smudj. Al ne sa nasih reka jer je obogacen kojekakvim teskim metalima. Eventualno sa zlatarskog jezera, knica, gazivoda..... a baki o ukusima se ne raspravlja. Isuvise je to individualno. Meni se i bucov svidja... aprobao sam vise riba i morskih i recnih nego vecina ljudi ovde, dobar deo zivota sam lovio i na moru...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa sad kako koju. U svakom sluvaju. Panteru, ako vec trazis savet i zalis se kako te ljudi kude i kritikuju samo pripazi na svoje ponasanje i koga prozivas. Ovo sad nije zbog tvog obracanja meni, vec izlistaj svoje postove i vidi kako koristis smajlije. Postoji nesto sto se zove kultura ponasanja. A ti je cesto i nemas. Vecina nas se znamo dugo vremena i to licno pa tome i prilagodjavamo komunikaciju. E sad dodje neko nov pa bi i on. E pa ne ide bas tako, prvo se moras upoznati sa ljudima bar malo. Nije obavezno licno.... ali za pocetak spusti loptu, prvo razmisli pa onda pitaj. Jer za vecinu pitanja i sam znas odg. Npr jel klen napada strimer..... pa da si bar malo razmislio znao bi to..... mada mozda si ti ubaceni element? Ovo sam rekao cisto da ispostujem pravog srpskog paranoika u sebi.... pozdrav i ne zameri.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mene ce za sledecu sezonu godisnja sa clanarinom kostati slabih 400€... na svu srecu moze se platiti u obrocima, prvi obrok vec sada Novembra. Uclanio bi se u jos jednu RD ali ne znam oce li financijski da mi sve izadje.

Zivim na Bledu ali nisam clan rd Bled...iako imam ribolovacki ispit morao bi biti pripravnik tri godine, odraditi im 50h svake godine i imao bi samo 5 izlazaka na vodu sa mentorom... :p :p :p serem im se u pravilnik.... pod takvim okolnostima NIKAD  :nowink: Previse ja imam drugih ozbiljnijih obaveza da bi se zezao takvim sranjima...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
oholi je napisao(la):
Pa sad kako koju. U svakom sluvaju. Panteru, ako vec trazis savet i zalis se kako te ljudi kude i kritikuju samo pripazi na svoje ponasanje i koga prozivas. Ovo sad nije zbog tvog obracanja meni, vec izlistaj svoje postove i vidi kako koristis smajlije. Postoji nesto sto se zove kultura ponasanja. A ti je cesto i nemas. Vecina nas se znamo dugo vremena i to licno pa tome i prilagodjavamo komunikaciju. E sad dodje neko nov pa bi i on. E pa ne ide bas tako, prvo se moras upoznati sa ljudima bar malo. Nije obavezno licno.... ali za pocetak spusti loptu, prvo razmisli pa onda pitaj. Jer za vecinu pitanja i sam znas odg. Npr jel klen napada strimer..... pa da si bar malo razmislio znao bi to..... mada mozda si ti ubaceni element? Ovo sam rekao cisto da ispostujem pravog srpskog paranoika u sebi.... pozdrav i ne zameri.
Neznam sad u cemu je problem izgleda da i smajliji smetaju...a sto se tice mog ponasanja,ja nikog ne vredjam,niti prozivam,tako da neznam zasto sam opet na tapetu...i neznam  o kakvom ''ubacenom'' elementu se radi...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ponasas se previse slobodno u nekim situacijama. Od mene dosta. Ako gde budem mislio da moguda pomognem to cu i uciniti

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Simpsone ispred pastrmke je po hranljivosti jedinou smudj. Al ne sa nasih reka jer je obogacen kojekakvim teskim metalima. Eventualno sa zlatarskog jezera, knica, gazivoda..... a baki o ukusima se ne raspravlja. Isuvise je to individualno. Meni se i bucov svidja... aprobao sam vise riba i morskih i recnih nego vecina ljudi ovde, dobar deo zivota sam lovio i na moru...
Oholi,  ispred pastrmke je smudj,  stuka,  som,  deverika,  keciga,  bandar,  pa ti vidi.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
oholi je napisao(la):
Ponasas se previse slobodno u nekim situacijama. Od mene dosta. Ako gde budem mislio da moguda pomognem to cu i uciniti
Kako mislis ponasam se slobodno? pa ovi smajliji su tu da i ih mi koristili...a to da sam nekulturan prema drugima,tu se uopste ne slazem,mozda dodje do nerazumevanja i neslaganja,ali da sam nekulturan prema drugima nisam,i necu nikad ni da budem,ja stvarno neznam gde si ti video da sam ti se obratio ruzno,samo sam citirao ziku pavlovica ''morska ne morska,ja sam je posteno uhvatio'' a to se odnosi kad je upecao zubatca u savi...tako da nisam imao namera da vredjam,a iako sam te kojim slucajem uvredio,nepaznjom,ovim slucajem ti se IZVINJAVAM! tolko od mene,i ne zameri... :bye:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Oholi,  ispred pastrmke je smudj,  stuka,  som,  deverika,  keciga,  bandar,  pa ti vidi.

Ne bih se slozio , naravno tvoje misljenje i ukus , po mom ukusu ovo je neka lista 1. pastrmka (verovatno zato krknem cetvrtu  :D ) 2. krkusa 3.grgec (sa vlasine) 4. som 5. smudj 6. Bodorka ( izuzetno ukusno meso) naglasavam po mom ukusu  :yeswink:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Panteru, za to morska ne morska ne zameram. To je i vise nego ok... nego postavljas isuvise nepromisljena pitanja, a bilo je nekih smajlija koje si generalno koristio kao da podjebavas sagovornika, to dvoje spojeno izgleda kao da se trudis da razvodnjis temu i celu pricu a ne da te stvarno zanima. Izvini i ti ako sam ja pogresno sve procenio.

Simpsone po cemu su navedene ribe hranljivije? Masnoci? Proteinima?.....? Ako te ne mrzi aj nadji neku tabelu al za recnu ribu

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Oholi,ni u kom slucaju ne ''podjebavam'' clanove foruma,na pamet mi ne pada da razvodnjavam teme,a pogotovu smajlijima,koje stavljam onako odokativno,imali oni znacenje ili ne...ne zelim da sa bilo kim ulazim u konverzacione konflikte,i to izbegavam maksimalno...Izvinjavam se svima,ako sam nekog bilo kojim gestom ili recju direktno ili indirektno uvredio!!
Maricu,izvini ti zbog rasprave u tvojoj temi,skrenuo sam skroz,a ovim putem i hvala ti sto si me tolerisao! ziveli !  :tbumb:

Vrh Dno