Dozvole

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
  :D Boki  :tbumb: Ja ne krijem da je korektan momak,za svaku pohvalu,a ti zemljak na sta si mislio sa ovo LEjkers na mene?  :bleh:

Mozda gresim i unapred se izvinjavam ali sam cuo da si iz grada gde automobili nose LE tablice  :D

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
nikola renegade je napisao(la):
Mozda gresim i unapred se izvinjavam ali sam cuo da si iz grada gde automobili nose LE tablice  :D
Ne gresis,i nema potrebe da se izvinjavas,salimo se malo,u granicam normale :) u vranje nema laganje...  :D

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sta se suska o novom zakonu o ribarstvu?

Nisam pratio ovih dana, ali nesto sam nacuo da postoji predlog da 4000 bude godisnja dozvola za svako podrucje posebno, da nema doplatnih, odnosno da "doplatna" bude 4000, da se ukine jedinstvena.  :-\

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Lose si cuo... jos septembra meseca je u "Sluzbenom glasniku" napisano da je cena dozvole 6000 rsd za 2015 godinu... e juce je u Skupstini razmatran ( ili je barem trebalo) predlog izmena i dopuna zakona ... Sta ce ispasti od toga, videcemo... ali mislim da po nas obicne ribolovce dobro biti nece  :doh:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ako sam lose cuo - super!  :)

Ako nisam, najebacu, samim tim sto na 3 ribolovna podrucja pecam redovno, uz povremene izlete u jos nekoliko.  :D

Sad citam predlog, tamo je I deo koji se odnosi na polaganje ispita za ribolovca (rekreativni ribolov).
Nije problem polaganje, nego me interesuje koliko ce da se placa to polaganje. :whistle:

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
http://www.ribolov.co.rs/vazeci-zakoni-i-pravilnici-o-ribolovu/pravilnik-o-visini-troskova-za-izdavanje-godisnje-dozvole-za-rekreativni-ribolov/

Ja sam ovde procitao... nadam se da nista nece promeniti...

Vrh Dno