Drina voda

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Da li ima informacija oko doplatne dozvole za 2012 potez Bajina basta i potez Ljubovija?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
a zasto se tu doplacuje dozvola???

rango

Senior member
Učlanjen(a)
14.03.2009.
Broj reagovanja
6
Vidim da ce se pecati na terenu Bajina Basta :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Onda više nema svrhe plaćati republičku dozvolu kad će svi da uvode doplatne,a k....m ne mrdaju za bilo šta .
Bezobrazluk najobičniji,al kakva država takvo i sve ostalo.
Najlakše je otimati pare a ne raditi ništa .

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovo su doplatne na godišnje ili ti repeubličke  :p Npr. 5000+1500=Osnovna plus doplatna za B.B.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Znam ja kakva je doplata,zatro se i nerviram,interesuje me šta ja tom doplatom plaćam,ako kažu čuvanje onda šta plaćam Eko ribarstvu koji plaća čuvare.
Ili plaćam neke lezileboviće i relikte komunizma koji nisu naučili ništa da rade već samo da budu paraziti na grbači nas slepaca.

Više mi je preko glave(pun kurac) doplata ,što lepo ne kažu kao pre što je bilo da svaka opština naplaćuje dozvole za sebe i molim lepo,pa ko voli da 5500 za BB i Ljuboviju i uživa ,a ne ovako prvo da se svima njima popune džepovi,a nas ko jebe.
I ne treba niko da plati dozvolu ove godine pa da vidimo da li će se slušati glas ribolovaca ili ne.
Al sam popizdeo  :doh: 

zeljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.11.2009.
Broj reagovanja
0
Nije čudno što si popizdeo.
Plati ovde, plati onde, plati tamo, plati onamo ...

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Republička dozvola, kao može se loviti u celoj Srbiji !!! A gde god kreneš moraš da doplatiš da bi lovio babuške, američke somiće i ostali korov od ribe !!!  :-X

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sve bi bilo ok da makar cuvaju vode,stanje na vodi u haosu,a oni samo da otmu koji dinar i nista ih vise ne interesuje.
Jedino sto donekle cuvaju su bare sa babuskama i ostalim korovom jer je to ipak ono sto vecina peca.

Tuga

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
joooj pa dokle te dozvole....ja ne znam zasto ih kupujete u opste :nowink: :nowink: :nowink:...ja nikad nisam niti cu...bar dok se nesto ne promeni...za gradac skidam kapu,da su sve vode takve dozvolu bih kupovao bez pogovora....prema tome koliko ribe toliko para cu da im dam ,ali posto ne nosim ribu kuci dozvolu necu ni kupiti :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:.....do duse ja pecam na nasim vodama svega 10ak puta ,vidjao sam cuvare ali dinara im nisam dao kad mi traze licnu naravno nemam itd itd itd itd....i ako hoce da mi pisu kaznu neka izvole ....da necu mozda zatvor zaglaviti????? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:sve sam lopov do lopova.....

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Uzmeš list papira A4 nažvrljaš odluke i zakone i udri!
Ovo je najbolji način kako uzeti pare a ne uložiti skoro ništa,skoro pa "perpetuum mobile"

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
,,O'' ovih dana uopste nije retkost , ja bacao malo strimercine ali slaba vajda, doduse nisam ni lutao mnogo, vise testiranje pribora.

Prilozi

• Drina.jpg
    Drina.jpg
    244,7 KB · Pregleda: 239
Vrh Dno