DRUGO SRPSKO OTVORENO TAKMICENJE U FLY CASTINGU

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nesto dodatnih informacija oko takmicenja.

Takmicenje ce se odrzati 6 (sub) ili 7 (ned) Jula 2013 sa pocetkom u 10.00. Koji ce dan biti zavisi od mogucnosti koriscenja fudbalskog terena u Peruccu.

Par izmena u odnosu na proslu godinu

Nagradni fond, pravila i dr

1. Nagrada. Bicete samo VI i vase ucesce u takmicenju.

Kako, zasto, zbog cega? Vasim ucescem i kotizaciojom koja ce biti 1500 dinara pomocicete projekat ocuvanja mladice. Sav prikupljeni novac ide kao pomoc projektu.

2. Pravila kao i za prethodnu godinu i jedina razlika bice u vezi pribora.

- Stap klase 5,
- Kanap po izboru, plivajuci, fabricki, bez modifikacija
- Predvez ne duzi od 9ft

Uskoro ce ovde ubacen pdf fajl sa novim pravilima.

3. Iako se mogao obezbediti prilican broj vrednih i raznovrsnih nagrada, odluka za ovu godinu je pala, da se materijalne nagrade ostave po strani i da ne budu jedini i osnovni razlog odazivanja ovom takmicenju.

4. Za sve ucesnike bice obezbedjen prigodan poklon.

Oko ostalih detalja u pokretu.

Nadam se da su oni koji su se prosle godine polakomili i odustali od takmicenja iz svojih licnih razloga, da ce ove godine svoje nedoumice ostaviti na stranu i izaci na crtu za bacanje u dalja i na crtu za gadjanje u mete.

I naravno neizostavan deo prezentacija opreme, pribora i dr.

Ocekujem kao i prosle godine odlicno druzenje pre svega, dobar i jak sportski duh, i da Drina i reke oko nje dozvoleda se kanapi vise nadju na vodi nego na livadi.

Djordje

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Djole,znaci ne vazi se stap 5-6 #,strogo #5,ni #4-ka dakleM :hmmmm:

Ja s' #2-om sibam daleko a #4 -om odeeeeee. S kanapom #5 vec nije pristojno pominjati distancu s'koju se frljam.

Nemam stap strogo #5  :doh: Dal bi mi neko ustupio pribor za bacanje tog dana,da li to mozes da sredis ili da se ''sredi''.

Koristim kanap #5 na stapu #4,da li moze ta kombinacija iako meni na stetu. Duzi stap #5 pa makar i meksi bi mi znacajno povecao distancu,

ali ga nemam niti niko od mojih Jagodinaca. Sve 2,3,4,6 i 7 #,  :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MAFKE je napisao(la):
  Djole,znaci ne vazi se stap 5-6 #,strogo #5,ni #4-ka dakleM :hmmmm:

Ja s' #2-om sibam daleko a #4 -om odeeeeee. S kanapom #5 vec nije pristojno pominjati distancu s'koju se frljam.

Nemam stap strogo #5  :doh: Dal bi mi neko ustupio pribor za bacanje tog dana,da li to mozes da sredis ili da se ''sredi''.

Koristim kanap #5 na stapu #4,da li moze ta kombinacija iako meni na stetu. Duzi stap #5 pa makar i meksi bi mi znacajno povecao distancu,

ali ga nemam niti niko od mojih Jagodinaca. Sve 2,3,4,6 i 7 #,  :blush:

Mafke ovo je idealna prilika da znas gde si. Nema lazi nema prevare, pantljika, pribor, publika,... Ma sve je tu. Ali onda posle svega nema vise prica "sibam sa dvojkom daleko" ili "cetvorkom odeee" jer je pojam "daleko i odeeeee" vrlo relativan. Vec se kaze "bacam toliko i toliko". Samo znam da ce se na ovom takmicenju bacati dobrano preko 30m.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
jesu ovaka dešavanja odlična da čovek vidi gde se REALNO nalazi
u teoriji su svima različite pantljike
bojim se da neki neće imati muda zbog toga da se pojave na pisti
najbitnije je da celokupni fond ide bebicama mladicama

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
steta sto nisam u mogucnosti da svratim i upoznam sve vas sa kojima se tipkam ovde ali poklopice se jednom i to...ja bih uplatio da pomognem projekat i da dodjem da naucim nesto,,,ne verujem da bih se mogao takmiciti sa mojih mislim 20 i par metara zabacajima ali bih probao svakako..

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Idemo u pokretu prepravke, dopravke i ostalo.

STAP slase 5 ili 6 i zrazloga sto mozda neko nema jedan ili drugi stap u to klasi. Ionako je sasvim drugi cilj takmicenja a ne osvojeno mesto i nagrada za to.

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Djole,pa ko misli na nagradu bre,tesko je kada sam mases 2.decenije,bez ijednog kolege. Praznik za oci je videti ljude kolege. Pa nikad necu zaboraviti ''prvi musicarski sajam u Nisu 99-e''. Bio sam kao u groznici od uzbudjenja  :eek: . Tada sam video koliko mi je stari SILSTAR blam u poredjenju sa onim sto su nosili momci u rukama i drmusali.

Boki,znam tacno koliko mogu da zabacim u m. Orvisovim TRIDENTOM #4 i kanapom #5 tacno 31 m i koji pedalj. Lepo je da se okupimo,ni na kraj pameti mi nije da sam neka velicina po pitanju distance. Niam merio daljinu stapom 5-6 #,ali lakse mi je tezim stapom da dalje zabacim.

Inace ne volim vasarsko-takmicarske atmosvere,najradije bih bio posmatrac. Ali pokusacu da budem u ekipi,DJOLE HVALA,cucemo se  :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Da se malo podestimo kako je bilo prosle godine.

Mafke promakla ti prosla godina, bice mi drago da budes ove godine na istom mestu i da budes deo ovog dogadjaja.

Druznje je od svega uvek na prvom mesto.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8xWK0NnOFyQ#![/youtube]

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ko navija za šampione države cele (ZA CRNO BELE ZA CRNO BELE) ima u startu +2.5 m (zbog onih 25 titula) + 2,1 m zbog košarke (zbirno ABA i domaća liga )
Znači laganih 30+,eto Gegula prilike da dobaciš do 30
PS ovo bez vaterpola inače bi išli na 40+
:bleh: :bleh: :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pero zasto kvaris temu??? nisam znao da bacam 30+..eto kazem ja da se moze nauciti svasta...u ostalom ko jos navija za partizan??? :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Dali će neko nekada da organizuje sličnu manifestaciju ali u cilju očuvanja Timočkih, Nišavskih i Topličkih klenova. Ja bih vrlo rado ali sam veoma tanak sa vremenom.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ivane kako bi to izveo?

Da se skupi novac i da se izvrsi poroblajvanje anvedenih reka klenovima ili imas neku drugu ideju?

Ja sam da se pomogne svaki projeakt ali sa licne strane mogu ako vidim da se stvarno i iskreno radi na nekom problemu.

Djole

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Djole je napisao(la):
Idemo u pokretu prepravke, dopravke i ostalo.

STAP slase 5 ili 6 i zrazloga sto mozda neko nema jedan ili drugi stap u to klasi. Ionako je sasvim drugi cilj takmicenja a ne osvojeno mesto i nagrada za to.

Onda se kaze stap maximalno do klase 6, ako su vec takve propozicije. Eto Mafke mozda hoce sa dvojkom ili cetvorkom. Mada je meni poprilicno glupo da se uopste koriste sestice u takvim takmicenjima jer neko ko nema sesticu moze da se oseti hendikepiranim.

Vrh Dno