Dubbing Twister

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Sinoć sam probao ovaj Turbo Twister i do sad je najbolji dubbing twister koji sam ikad koristio. Ravnomerno upredanje, odlična kontrola dokle treba upredati, nebitno veličina petlje... Ko koristi dubbing twister a nema ovaj, odma da nabavi. :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam ni sumnjao da Kuzma može da napravi lošu stvar! :respect:

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
Može li jedan mali video kako funkcioniše ta stvarčica ?

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Jel' ko probao nešto ovakvo da pravi,da ima gotove trakice?
Od aku bušilice i malo bakarne žice,nisam još ušao u fazon oko dužine i gustine dlake ali ima se vremena,ide zima.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Dobra stvar samo sa druge strane stavi neku slabu i duzu oprugicu. Odlicna varijanta i za srnecu dlaku. Probao sam 10ak Goddard Caddisa u toj varijanti doduse na vecim udicama i nije se odrazilo na plovnost takoreci uopste. Nisam probao marabu al eto sad mi pade ideju za strimera

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Poslušao,izvadio iz hemijske olovke feder.Ali još nisam usavršio "mašinu" ima nekih detalja koji me nerviraju.A evo kako ispadaju trakice,nisam pretjerano zadovoljan,nisu ispale ravnomjerne!

p9240014copy.jpg

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Samo manje dabinga stavljaj i ravnomerno rasporedi i bice ko bombonica.E da mozes i malo tanju zicu da upotrebis.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam radio sa tankom bakarnom zicom mozda moze i sa nekom drugom ali nisam pokusavao pa necu da pricam napamet.
Samo ti materijal lepo u tankom sloju ravnomerno rasporedi po zici i nema da brines.Mozes na kraju gotovu trakicu jos malo da rascesljas da skines eventualno visak dabinga i to bi bilo to.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
tommylee je napisao(la):
Ovde je konac u pitanju,znači bolja je žica?Bakarna?

Ja sam koristio bakarne licnaste žice i tako sam izvodio besne gliste jedno vreme praveći neke čupave larve i onda sam posle nekog vremena ustanovio da je to nepotrebno komplikovanje stvari. Vratio sam se na staro, razvrnem i razdvojim osnovni konac finišerom ili iglom, umećem dabing i pustim da se konas sam uvrne. Otežanje je uglavnom olovna tračica ili valjana žica.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Ja sam koristio bakarne licnaste žice i tako sam izvodio besne gliste jedno vreme praveći neke čupave larve i onda sam posle nekog vremena ustanovio da je to nepotrebno komplikovanje stvari. Vratio sam se na staro, razvrnem i razdvojim osnovni konac finišerom ili iglom, umećem dabing i pustim da se konas sam uvrne. Otežanje je uglavnom olovna tračica ili valjana žica.

Potpisujem,samo ne zelim da trujem coveku volju.

Vrh Dno