Dvodijelni, trodijelni, četverodijelni......

marinjo

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
1
Posto sam bacao varalice po Limu i Drini sa Greys-ovim Missionary Spin-om od 2,7m iz cetiri dela, moj stav je da nema neke razlike izmedju stapa sa 2 i vise delova (ovo vazi za varalicarce), posebno sto se meni licno vise svidjaju malo ostriji stapovi . Jos nisam bio na vodi sa nekim visedelnim musicarcem, dok u ruci nisam stekao osecaj da ima neke bitnije razlike (na primeru Sage Launch-a 486 iz 4 dela), tako da me sve vise privlaci kombinacija da na Lim ponesem gore pomenutog Grays-a i recimo 4-rodelni Sage Fli 586 (naravno, cim ga nabavim, a to ce nadam se biti vrlo skoro) pa da vidim sta ce na to da kazu lipljan i mladica...(jbg, volim da mastam... :drool:)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Moj najkorišćeniji štap i mezimče je 5-delni SLT. Jedina mana mu je što izgubim 15 sekundi više kada dođem na vodu pri rasklapanju :D
I ja sam bio malo nepoverljiv kada sam ga nabavio ali posle 8 godina upotrebe -raspravljati o tome da je više delova problem je potpuno  :p GLUPOST
Dobar štap je dobar bez obzira koliko delova ima, a višedelni su PRAKTIČNIJI  :tbumb:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
vlajkoni je napisao(la):
Milance
Koji je to 5-todelni slt, koja klasa?
Sage SLT 590-5 (tj. 5-tica 9 stopa 5-delna)

A joj,Vlajko,što je taj dobar...Ja ga probao ispred Galovice...

A što se tiče teme,pa meni je bitno samo da mi paše štap,a koliko dijelova ima,pa,to su smislili pametniji od mene.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Evo, ja ću da kupim desetodelni mušičarski štap. :p

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Marinjo, lipljen ceka!  Ja sam isao sa dvodelnim, ma nece ni da pipne. :D Moram dabaviti ovaj od deset delova kao Mix. :)

Salu na stranu, mislim da bih bio prvi koji bi uzeo jednodelni stap. Bio bi fantasticno praktican za ono sto ja hocu!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Kao klinac sam imao privilegiju da imam video rekorder - zadnja rec tehnike. Posto je i cale ribolovac, uvek je bilo ribolovackih kaseta koje su stizale preko njegovih drugara, mahom iz Svajcarske pa je moja kuca ubrzo postala "ribolovacki bioskop". Jedan snimak je na mene ostavio jak utisak. Pored reke se parkira neka terenska limuzina, verovatno Rover. Iz automobila izlazi matorac sa kravatom. Otvara gepek, obuva cizme, oblaci prsluk, otvara koferce i sastavlja musicarac iz bezbroj delova. Sklapa ga polako i sa uzivanjem isto kao i ja danas. Eto odakle verovatno vucem trip da su mi lepsi visedelni stapovi. I naravno, odmah sam povukao paralelu izmedju kaljavog sarandzije u masnoj tregerici i musicara koji odlazi na pecanje kao na slavu. Eto na delu socioloske teorije - uticaj sredine na razvoj licnosti

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
9-to delni Exori Majestic Fly

Zamimljiv stap nemackog proizvodjaca stapova Exori u varijanti Aftma 5,6 i 7, duzine 2,75 m i svi iz 9 delova. Tezine po klasama 102, 108 i 119 grama i transportnim duzinama 37, 37 i 38 cm.

Za ljubitelje minimalizma

Prilozi

• Image_MagesticFlyU.jpg
    Image_MagesticFlyU.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 150
  • 7949_275_1.jpg
    7949_275_1.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 202
Vrh Dno