EFFA i prijatelji!

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
shomi je napisao(la):
koliko sam shvatio bice svi instruktori i master, ovo me podseca na dan musicara Austrije,  bio bi red da i mi organizujemo tako nesto, mislim da je Gradac pun pogodak, desetka...

Tako nekako, samo što je ovoga puta (i svakog narednog!) akcenat na prijateljima! Instruktori će biti tu samo da pomognu malo ...

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
shomi je napisao(la):
sto, zar ima i neprijatelja

Ne razumem sta si pitao ali nema veze ...

I ako ih ima, to nas ne zanima. I kakvo bi to druzenje bilo ako bi ga nazvali "EFFA i neprijatelji" :'( Mada, moze i to - dobra volja uvek pobedjuje ;)

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
jedino sto sam svatio citajuci vise postova o reci Gradac, da tamo ima potskoka (vipera). Onda.... jedino potskok moze biti neprijatelj, a 10-ti april je jos uvek hladan i poskoci jos nisu izasli iz zimskog sna:)

Andric Veljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.10.2007.
Broj reagovanja
0
Upravo tako,svi su dobrodosli(uzivom razgovoru i sali nema zamene)...dodjite da se malo"izgalamimo",ispricamo i bacamo itd...Ko misli(negde sam procitao)da mu pribor nije OK neka donese na Gradac pa cemo da vidimo sta je to problem ruka ili pribor ili nesto trece-sve se da nastelovati.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e želim vam lepo prijateljsko druženje i neka bude što više takvih ff konstruktivnih susreta.

Aco Ivanovic

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Marushani je napisao(la):
jedino sto sam svatio citajuci vise postova o reci Gradac, da tamo ima potskoka (vipera). Onda.... jedino potskok moze biti neprijatelj, a 10-ti april je jos uvek hladan i poskoci jos nisu izasli iz zimskog sna:)

Izaći će i poskoci 10-og da nas pozdrave - oni su tamo domaće životinje  :hammer:

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
Moze li malo preciznije kako do  "sarenog platna", ja prvi put dolazim ,a verovatno ima jos takvih.

Andric Veljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.10.2007.
Broj reagovanja
0
U okviru programa bice organizovano i takmičenje bacanja u metu + daljinski zabacaji, zvano "905".

Zainteresovani, koji zele da se prijave, neka se obrate Kizi u klubu mušičara "No 1" u Valjevu. Prijavljivanje je do 12 sati u

subotu,10.april.

Nagrada za prvo mesto je štap, čekrk i struna

Vidimo se

Vrh Dno