eh taj Scott :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vlasnik sam za sada samo jednog njihovog stapa I to mi je najdrazi stap I namenjen je za fini ribolov I ponekada za grubu igru F2#4. Dugo vremena me je mucio S4 pa onda jos vise G2 ali zbog nekih povoljnih situacija sam se ipak odlucio za neku drugu isto vrh robu (Orvis Helios)....I tako prolazi vreme, lovim ribe, Helios je stvarno vrhunski ali....G2 mi jos uvek ne ide iz glave a zadrzao bi I heliosa.....e sada gle cuda, pre nekog vremena izbacise Scottovi RADIAN mmmmmmmmhhhhh... verovatno ce helios na prodaju  :hammer: Vec danima kontam samo o ovom stapu.... :doh:
http://www.scottflyrod.com/catalog/details/radian

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Lep stap nema sta medjutim ja sam ipak za ovo  :tbumb:

http://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=3XNVnu5G4-iEQM&tbnid=1HoGnikqTwu1xM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fdsflyfishing.com%2Ffly-rod-review-sage-zxl-5-weight%2F&ei=JZphUuyTGc7DswaWmoC4DQ&bvm=bv.54934254,d.Yms&psig=AFQjCNF-S6rKSK-N5V9Ahm09Che36UNiQg&ust=1382214559816411

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I cena mu je prava  :hammer:

Sada planiram odloviti peticom jos 1-2x I to je to do aprila sto se tice petice.... tako da ce verovatno posle toga moj helios u prodaju  :doh: pa onda kako bude, pred pocetak sezone uzimam ili RADIANA ili G2... no, do tada ce da vidimo. Sta da radim Scott mi se zavuko pod kozu I djaba sve ono sto krasi Orvisa  :blush:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ne, necu opet kupavati nesto sto kazu da je bolje I ovo I ono ... ne, g2 sam probao, dopao mi se mnogo, otiso u usa I tamo probao podosta toga...od winstonovih, novih sagea, orvisa sa njihovim heliosom2 na celu...T&T...Scottovi su me ipak preuzeli...a g2 totalno....mozda uzmem jednom u malo daljoj buducnosti I tog radiana ali nisam bas siguran dok ga dobro ne sagledam I bar malo isprobam...inace deluje fenomenalno I to kako ga opisuju je top shit...ali G2 je tako sexy da ga moram imati I gotovo....jucer sam prodao heliosa ...nema sta, super je to stap ali djaba sve to sto ga krasi, jeste bas mi se je dopadao ali falilo je tu jos malo onih "iskrica", falilo je tu jos malo kemije koja 100% postoji izmedju mene I G2. Kada lovim mojim F2 Scottom je to totalno neki drugi svet nego kada lovim sa velicanstvenim heliosom...F2 je za MENE mnogo vise nego samo stap...mislim da ce uskoro da padne narudzba, u jednoj trgovini imam neki vaucer popust koji sam dobio za rodjendan + pare od heliosa... :smoke:

G2  :drool: jedva cekam

Prilozi

• scott g2.jpg
    scott g2.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 178

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Seb kad je  toliki sto mi kazemo s jug merak kupuj i ne slusaj vise nikoga pozz  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nikola renegade je napisao(la):
Seb kad je  toliki sto mi kazemo s jug merak kupuj i ne slusaj vise nikoga pozz  :tbumb:

upravo tako je, merak mi je I veceras pada narucba jer su mi se $kockice$ poslozile bas malo pre  :smoke:

Dapace, rec je o vrhunskom stapu, naravno ne I o super ultra izvikanom ali za mene je mnoooogo sexy I kada ga gledam I kada ga imam u rukama. Prosle godine sam par minuta I odlovio njim na Bohinjki dok sam gajdao neke dance. Ma to je bila ljubav na prvi pogled I dodir....bacanje, umaranje lipljena...ma ludilo.... odo sada u soping  ;)

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Seb,
Nek ti je sa srecom kupovina!
Samo ih zamoli pre nego ti posalju stap da dva puta provere da li su ti poslali odgovarajuce delove :) !
Sad salu na stranu,
Scott stapovi su dobri i tu nema sumnje,ali,jako cesto imaju nekakve ispale..,tipa:narucis stap a oni ti posalju 3dela od jednog stapa a 1od drugog,pa ne stave garanciju unutra koju treba da popunis, pa ti vrsni deo dodje kriv kao gudalo! Nije ovo mozda ni tako strasno,ali kad vec sebe porede sa par naj'jacih firmi i drze cenu..trebali bi da povedu malo racuna !
Ima jos jedna stvar koja je zajednicka velikoj vecini fresh water scott_ovih stapova... Jako brzo pocnu da se lako rastekavaju (ako ne i kad su novi)pa mu kupovina voska dodje kao obavezna oprema!
Ovo pricam iz licnog iskustva kao i iskustva meni bliskih ljudi!
I zamolio bih te jos nesto,kada ti stigne taj G2 uzmi od nekog Vision Extreme pa uporedi!
Imao sam priliku pre neki dan da uporedo probam i jedan i drugi! Bas bih voleo da jos neko proba uporedo ova dva stapa!

Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
seb, jel imas neku sansu da povratis heliosa  :( posle ovog nenadovog posta to mi nekako najbolja varijanta  :doh:
salu na stranu... ako ti se toliko svidja kupi ga pa neka nije ni kao pola heliosa  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vision me ne zanima ni djabe da mi ga daju I da je najbolji na svetu. Licni razlozi I ne bitno je za druge....dobri su ali mene I dalje ne interesuju.

Helios je vrh ali meni jednostavno nikako nece da se podvuce pod kozu kao G2. Ja sam do sada kupio od Scotta F2 I nema greske. Ovo prvi put cujem ali mene to ne sekira. Imao garanciski list pored ili ne zabole me...imam racun I to mi je dosta I registrirm ga preko interneta. Ako nesto ne bude kako valja resit ce se problem. Komotno bi kupio Sage ONE ako bi hteo...ili heliosa 2, hardy zenith, bilo sto slicnih cena.....ma djabe sve....mene ne osvaja ni jedan od spomenutih I nespomenutih....G2 je ono sto ja zelim....njegov izgled I karakteristike su ono sto nema ni jedan od ovih koji su po nekim ocenama daleko bolji....djaba im sto su bolji kada mene ne privlace  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ti bre pricas kao da se zenis a ne da kupujes stap  :D
ma uzimaj ga kad ti se tako svidje pa nek je najgori ...za ovo najgori se naravno salim  ;)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Istripovaste coveka  :doh:
Opste je poznato da smo idealno trzuste za skart, tako da Nenadov post i te kako ima smisla...
U ovom slucaju je Slovenija u igri, prema tome ne verujem da ce da bude problema...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
sale, sta da ti kazem...jos ni jedan stap mi se nije toliko dopao.....ima sam I starog orvis superfine u rukama a prosli mesec I novog.....I mnoge kojekakve bombonice....I onda uzeh helios jer je bolje I ovo I ono I kostao me manje nego kosta ovaj scott jer sam naletio na fin popust....ali non stop mi bilo krivo da nisam uzeo scotta I video sam sam kakve sposobnosti ima helios I sve sam dobro testirao na pravim ribama a ne rbicama....I opet djabe sve....jednom prilicom u USA opet ga uzmem u ruke I kazem sebi....helios ce sigurno u prodaju I necko sam se, ocu ili necu....I na kraju....ladne krvi prodadoh ga niti sad mi ni malo nije krivo... znam lud sam ali tako je to I tu nema nikakve pomoci  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma nemoj da se mislis ni minut vise . kupuj ako ti se tako svidja jer ako ga ne kupis a mozes kajaces se vecno  :yeswink:

Vrh Dno