eh taj Scott :)

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ja sam ti samo rekao da probas Vison Extreme uporedo sa G2..ne da ga kupis :)
Ja evo pre 5min narucih sebi Extreme..pa Boze zdravlja eto me od marta par dana u Slo i da mi budes Guide..(ali samo moras dobar popust da das ;)  )pa cemo zajedno da uporedimo!
Tvrdim da je Vison "ebo kevu" i tom Scottu i mnogim drugima koji su prilicno skuplji a i Bogami tezi....a balan da ne sponjimem..Scott mi se cini da je 1kg tezak u prednjem delu :)

Tapatalk

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nenad, ja sam tebe skuzio sta si mislio ali meni se vision toliko zagadio da me ni malo ne interesuje pa da je I caroban I da nema ni grama tezine I samo velike ribe da idu na njega...kakav god da je mene ne interesuje ni za porediti. Zasto? To nema veze sa kvalitetom njihovih proizvoda to je nesto drugo I tu su oni kod mene precrtani sa liste proizvodjaca.

A sto se tice gajdanja sa time sam cini mi se totalno zavrsio. Ne da mi se vise. Mozda jedino ako se tako poklopi odlovimo negde zajedno.

Sale, hteo sam sinoc ali moram da sacekam jos nesto na sto nisam racunao  :hammer: Kada se to uredi narucujem ga.

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ma nisam samo siguran da li si me totalno "skapirao"!?!? Nije da ja velicam nesto Vison(nemam nista od toga)..samo sam primetio da nisu bas tako velike razlike izmedju stapa od 200,300€ i stapa od 500,600€.. Sada stvarno ne vidim cime ovi skuplji opravdavaju takve cene!
Evo sad iskreno,..mislio sam da sam nasao stap sa kojim cu pecati dok sam ziv(manje reke,tanki tipeti,male muve).. T&T Paradigm.."skoro" probah Extreme...on jbte jako slican(ako ne i bolji) samo jos laksi... Nadam se da ce stici do kraja nedelje pa da ga bas isprobam na Ribnickim i Plivskim lipcima ;) :)

A sta ono bese problem koji si imao sa Visionom? Daj mi link da procitam ili mi ukratko napisi! Da znam na vreme :O ..mada se ne brinem bas toliko..Sale i Batica svoj posao rade besprekorno! Ali bih voleo znati dal sam Vision pravi probleme
Poz
Svako dobro

Tapatalk

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ime mnogo kosta a konkurenca je sve jaca  :blush: sto ove na vrhu tera da budu jos bolji....G2 jednostavno sam se zaljubio u taj stap ako se to moze tako reci....vizuelno I na kontakt....ako toga dvoje nema ja menjam stap kad tad... Vision, nema sta da se sekiras, mnogo toga se je od tada vec I promenilo....necu da ih blatim jer sada to nema smisla vise. Sasvim su ok za vecinu svojih kupaca ali za mene ne postoje vise. Stvar je u tome da kao njihova stranka nisam tada davno dobio odgovor I odnos kakav sam ocekivao nego sam se razocarao. Mozda je taj dan taj neko ko mi je odgovarao u njihovo ime imao slab dan ali to nije moj problem. Ja sam ih obrisao sa moje listo ko sto sam rekao. Iza toga stojim pa makar radili najbolje stapove od svih drugih I za 50 eur po komadu. Da bi ja nesto od njih opet kupio morali bi da urade nesto tako dobro da bi me raspametilo I izgledom I "tehnicki" da bi zaboravio moje slabo iskustvo sa njima.

Ove iz Scotta sam kontaktirao jer su mi trebale neke informacije I bili su maksimalno profesionalni I ljubazni. Verovatno nisu tako azurni kao Orvis ali ne sekiram se zbog toga mnogo.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Rado pogldam tabele ili rezultate tih testova ali na kraju nista znacajno ne uticu na moje misljenje.

Nadam se da ce ti se dopasti taj vision. Ja jos nisam narucio jer me kolega molio da sacekam pa da zajedno jos nesto  narucimo. Ionako ne mislim loviti narednih nekoliko dana pa se mi ni ne zuri mnogo. Taman da malo pogledam sta cu od kanapa da uzmem za taj G2 iako imam vec par potencijalnih modela od RIO, SA I Barrio.

Jos sam u dilemi ocu li uzeti 905 ili 885... :blush: to je nekih 6,1cm razlike u duzini. Moram jos malo razmisliti oko toga. Inace da mi se zuri bi uzeo 905 ali ovako dok imam vremena malo vise razmisljam....

Nenad Bugarcic

Senior member
Učlanjen(a)
16.03.2012.
Broj reagovanja
0
Ma ne pokusavam ja da te odgovorim od kupovine G2! To je super stap! Meni licno se ne svidja taj rad Skottovih stapova na ribi..,deluje mi da im samo vrhovi rade!
Ljudi u Scottu rade dobre stapove ali su aljkavi do zla Boga! Evo pitaj Bojana sta se njemu desilo.. A i ima on jos par prica da ti isprica o iskustvu par ljudi sa njihovim stapovima!
Extra stapovi al ako se ne naleti na feler :)
Ne znam da li si probao SA VPT!? Opasna struna i siguran sam da ce mu odlicno leci!

Evo jedan video gde se vidi kakav je G2 na ribi! Deluje bas da mu samo vrh radi!?!
http://youtu.be/M1k_dz5SG5k

Tapatalk

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Zimi mi nekad bude ultra dosadno, pa čitam  pomalo i strane forume i sajtove o mušičarenju. U nekoliko navrata sam našao da se ljudima koji poseduju i obožavaju stari Scott G, ni najmanje ne dopada Scott G2. Neki ga čak nazivaju i metlom. Na moju žalost, nisam imao priike da probam ni G ni G2.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jedni su zaljubljeni u scott stapove I ne bi ih menjali ni za sta iako su probali mnoge a drugi ih jednostavno ne vole... :blush: sve ovisi o licnom ukusu I naravno dobrom/losem iskustvu. Ja sam totalno puko na Scott stapove I tu nema pomoci osim da mi se desi neko bas ruzno iskustvo. Narucio sam ga I uradio sam kako si mi savetovao. Prodavacu sam poslao odma I molbu da provere pre nego posalju da li je sve ok.

Gledao sam I tu strunu ali previse me golica da probam Barrio Mallard wf #5 pa sam nju narucio, budem probao I Barrio SLX.

Ipak sam se odlucio za klasiku 905.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mmm  :lol: "eye candy" a tek kakve loopove radim sa ovim stapom I Barrio Mallard WF5. Malo sam bacao ispred kuce da vidim kako ce mu lezati ovaj kanap. 20m fantasticno I opusteno....a vise nisam ni probao...to cu da radim na vodi. Koliko god da su kojekakvi strucnjaci dali mnogo vise ocene Heliosu kojega sam imao meni se ovo mnogo vise dopada I sada sam ponosni vlasnik jos jednog Scotta  :smoke: :lol: Jedva cekam jos jedan izlazak na lipljena...nadam se drugi tedan ako nas vreme ne zezne.
Buduci da sam dobio dobronamerni savet kako nekada momci iz Scott tima zure pa je po neki stap navodno u tubi sa manom sam narucio prodavacu da roveri sta mi salje jer zelim stap bez greske sta je I za ocekivati od Scott firme. Odmah sam sve detalje na stapu proverio I ne nadjoh ni jedne greske. Sad samo da me jos dobro sluzi u buducnosti. Prvi utisci su bez ikakve zamerke I sa totalnim odusevljenjem kao I kada sam ga prvi put probao jednom na vodi.

Prilozi

• new toy.jpg
    new toy.jpg
    86,7 KB · Pregleda: 185
  • G2 905 4PC.jpg
    G2 905 4PC.jpg
    27,9 KB · Pregleda: 171
  • g2 905.jpg
    g2 905.jpg
    110,2 KB · Pregleda: 261

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Seb, cestitam na kupovini...
U zdravlju da se sluzis s njim...  :tbumb:

box018

Junior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
cestitam na kupovini ...

eee dali cu ja nekad imati tj. kupiti neki kvalitetan i dobar stap...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Ovaj Sebastian nam vadi mast onako lagano da nije moderator ja bih predložio ban  :hammer:
Da te dugo služi i da kakvog krupnog lipljena izvadiš  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala momci  :) jos samo treba docekati I taj izlazak na vodu  ::) za sada nemam neki adekvatan cekrk za ovaj stap jer sam I Danielssona prodao  :lol: ali imam tu I tamo neku rezervu ali gore ce da bude ili novi vosseler passion #5 ili DC2 #5 mada jos postoje I neke druge opcije...do sledece sezone ce vec da bude nesto.

Vrh Dno