Emerdzeri

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
CRNI, Fazance je odlicna muva, a proban je na svim vodama na kojima sam pecao i po srbiji i po cg,

ko sto je savo martinovic koristio.....

Pa nije Savo umro da ga pominjes u proslom vremenu :D, zovni ga i nabavi dabing, on to prodaje valjda...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
imgp2403resize.jpg

red je i ja da probam ovakve muve, do sad sam uglavnom lovio po manjim rekama gde je voda nemirna pa mi ove muve nisu trebale, probacu je na drini, pa da vidim jel cemu udica je 18ica

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Prošle godine,u Bosni,proveo sam devet dana sa Adom.Njegova varijanta ove imitacije ima repić sa tri isperka pera coq de leon i nešto kraći CDC.

Čista sugestija,da ne zameriš.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
nikako ne zameram, meni i treba kritika-sugestija, nisam ove muve nikada koristio,mada nije bilo nesto ni prilike, ovu sam namenio za drinu, a cdc mogu i na vodi da skratim,valjda ne smeta :)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Super si je uradio. Samo mi se cini da je udica predebela i da CdC ne moze da je zadrzi na povrsini u tekucoj vodi. Posto bas dosta koristim ovakve emergere dvokrilaca, sta sve nisam stavljao da ih odrzim na povrsini.... I na kraju se najbolje pokazao stiropor u carapi umesto grudiju od dabinga, pa preko njega CdC.
Bas je probaj ovakvu pa javi.... :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sale Župa je napisao(la):
Prošle godine,u Bosni,proveo sam devet dana sa Adom.Njegova varijanta ove imitacije ima repić sa tri isperka pera coq de leon i nešto kraći CDC.

Čista sugestija,da ne zameriš.

Da takve su one koje Ado prodaje :)

Oholi odlicna musica ali ljudi sa kojima pecam ne proslavise se na Drini sa tim tipom musica, kao ni ja. To za CDC si u pravu mozes da skratis i na licu mesta. One prethodne sto si slikao su pun pogodak sigurno.

Nespetro ova i ne treba da pliva. U Bosni sam morao dobro da upljujem i proredim CDC da bi potopio tu musicu u film a udica je bila lagana 103BL. I tamo lovi vrhunski, pa cak i na Gradcu.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
simpson H je napisao(la):
Nespetro ova i ne treba da pliva. U Bosni sam morao dobro da upljujem i proredim CDC da bi potopio tu musicu u film a udica je bila lagana 103BL. I tamo lovi vrhunski, pa cak i na Gradcu.

Ma naravno da sve zavisi od situacije na vodi. Sto bi neko stavljao suvu ako se riba nigde ne javlja, tj hrani se u nekom drugom sloju vode. Mislio sam da ako se nameni za suvu mora imati malo pojacanje. Ili vise CdC-a ili nesto plivajuce. Barem ih ja tako koristim.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ovo je tmc100 udica #18, verujem da ce je i predvez tj. tippet drzati ako ne na povrsini a ono na par cm od povrsine, sto mi je dovoljno dobro.

bojane, znam da se niste proslavili, ali jednom ce da proradi,valjda, ne verujem da su drinski lipci drugaciji od ostalih, osim po konstituciji :)

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Boki,
ne prodaje samo,već i peca njima.Mislim da sam uspeo negde da sačuvam jednu,pa ću je slikati

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Udica gamakacu f21 br. 16
Rep zlatno-žuti petao
Rebra tanka bakarna žica
Telo zečje uvo
Krila cdc

Vrh Dno