Epoxy smola/lepak i Epoxy Fly Rotator/Dryer

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Jeste korisna stvar i ne sporim to uopšte.
Ko pravi više komada kao ti onda je neophodan.
Ja se polako zezam sa jednim po jednim i nije mi teško da ga polako okrećem - svejedno, i u tome uživam.
svako dan imam zanimaciju i dva po dva - nedeljno desetak komada.
:D
Pravo da ti kažem, Milanče, ako mi žena vidi da sam dokon  :doh: odma mi nađe neki poso.
zato je bolje ovako.  :hammer:
Slušaj čileta, bacićeš ti to za neku godinu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ma jok bre,mota strimere kao lud pa ih valja na crno po Pančevu :hammer:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
zvezdan je napisao(la):
Ma jok bre,mota strimere kao lud pa ih valja na crno po Pančevu :hammer:

Iskidah juče poslednjeg iz serije od odličnih 5 komada  :doh: Moraću danas da ih obnovim :)

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Našao sam ovu Henkelovu epoxi smolu - 3 minutnu, što je Đole pominje - 95 dinara.
Nije stvar u ceni - četiri puta je manja od Bisona i četiri puta jeftinija - pa mu dođe na isto.
Samo je manje pakovanje i lakše za rad.
Jedino kod tih smola je zajebano što moraju da budu na temperaturi od  +5 do + 25 i ne smeju na svetlo.
Ima malo tolerancije, ali van toga gube svojstvo i ako se zajebeš - bolje da propadne malo.
Još jedna stvar - obavezno pogledajte datum proizvoodnje i rok trajanja.
Ako je prošao rok možeš da baciš muve ili strimere, a bacio si i vreme, materijal, rad i pare.
Živce neću da pominjem.
Ja sam jednu turu bacio - kako god da uradim on pobeli. Prvo sam mislio da grešim u razmeri i to sam ovde napisao, ali juče kupim novo pakovanje i počitam ono sitnim slovima. Odem kući i uzmem staro pakovanje, a ono matorije od mene.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ima li ko ideju o elektromotoru koji bi bio najdostupniji za kupovinu kad krenem u grad.Bez mnogo lutanja,gde da tražim,Đole kaže da ih im u dečijim igračkama!Još neka ideja?

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Motor za brisače za auto. Možeš da nađeš skoro za džabe...
Buvljak, auto otpad...ganci, Rumuni...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
zvezdan je napisao(la):
Ima li ko ideju o elektromotoru koji bi bio najdostupniji za kupovinu kad krenem u grad.Bez mnogo lutanja,gde da tražim,Đole kaže da ih im u dečijim igračkama!Još neka ideja?

Elektromotori iz polovnih automobila koji služe za ventilaciju ili grejanje su dobra stvar. Vidi kod nekoga ko prodaje delove iz havarisanih auta. Ti motori bi trebali da imaju plastične propelere u nisu veliki, za kućnu upotrebu sasvim odgovarajući.. Ako nabaviš takav vidi i za regulator broja obrtaja da možeš da šteluješ koliko će brzo da se okreće. Dobra stvarka.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
A taj regulator,gde to mo#e da se nabavi

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Da li bi mogao neko ko se razume u struju da mi kaže vredi li raditi smanjenje broja obrtaja na pumpi za akvarijum,i može li to uopšte.Pumpa je ovakva!

Prilozi

• slika-pumpa-za-akvarijum-za-10-din-345984x400.jpg
    slika-pumpa-za-akvarijum-za-10-din-345984x400.jpg
    17,9 KB · Pregleda: 174

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ne rasturaj tu pumpu.
Taj regulator je običan potenciometar, možeš i njega da izvadiš iz auta iz koga uzimaš elektromotor ili da ga kupiš u nekoj radnji koja prodaje elektro materijal.
zvezdan je napisao(la):
A taj regulator,gde to mo#e da se nabavi

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):

Ako ces sve na jednom mestu da zavrsisi i plus da te razumeju ljudi sta trazis i za sta - odes u prodavnicu elektrodelova. Ako je iole bojle snabdevena sve ces naci, i motor, i kablove, i kucista za baterije i jos potenciometar ako hoces da regulises brzinu okretanja ...

Vrh Dno