Epoxy smola/lepak i Epoxy Fly Rotator/Dryer

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D i meni je moja kukala ali sada koristim samo UHUov epoxy koji se jako malo oseti pa ne mora da slusam primedbe  :D

hehe, zvezdan uvek nesto novo ponudi ... sto je crnje i gore i ja volim da se igram  tim malim strimercicima  :D pa ja onda vezem strimere za ribu koju je pitanje hocu li je i loviti  :doh: umesto da se malo ozbiljnije umserim na realne potrebe  :nowink: :doh: No, ja sa tim malisanima lovim smuđa i bandara tako da nije baš strašan gubitak vremena ali uvek se nadam da cu malo i bucova da pojurim pa ne bude nista  :blush:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
... ali uvek se nadam da cu malo i bucova da pojurim pa ne bude nista  :blush:
Kaže čovjek da mu fali balin na vodi gdje klenovi od 2-3 kg nisu rijetkost, lupa šarane od 10+ na FF, štuke ... da ne nabrajam i baš mu balin fali... :D e pa nek ti fali, neka i tebi nešto fali  :mad: ...
Šalim se naravno.  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,ima on,koliko se ja sećam i ako me pamćenje ne vara,nekog bucova kog je video baš kod njega tamo,mislim da je pisao nešto o tome pra godinu dana.Da li beše neko jezero ili reka,ne znam,to bi ti Seb bio lov decenije.Traganje za jedinim bucovom u okolini Bleda!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D :D :D :D :D :D :D :tbumb:

Da kod mene na jezeru sam vidio jednog mališana.

Samo se vi sprdajte  :mad:  ;)

Ma meni ponekada malo nedostaju oni raubi i površinski lov...kod bucova mi se dopada ono kada juri za strimerom po površini, mnogo akcije, brzo povlačenje, raubovanje....ti neki detalji mi ponekada fale, ali ne moreš imati svega baš  :D Ima bucova kod mene i u slo na nekim rekama pa možda budem overio i te vode jednom. Z sada se držim ovoga što mi najbliže  :) tako da ču morati da se skromno zadovoljim sa šarkotima od 15tak kila  :lol:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo jedan način da se zagreje i "razvodnji" epoxy pre korišćenja. jbg-a malo je narkomanska fora ali funkcioniše. :D

Obična alu-folija je u pitanju.

Prilozi

• podgrevanje-epoxy-smole.jpg
    podgrevanje-epoxy-smole.jpg
    75,4 KB · Pregleda: 200

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hm,ko zna šta se ovo kuva kod lazze :-X

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
narkosiiiiiiiii  :D  :D

sebastian je napisao(la):
Ma meni ponekada malo nedostaju oni raubi i površinski lov...kod bucova mi se dopada ono kada juri za strimerom po površini, mnogo akcije, brzo povlačenje, raubovanje....ti neki detalji mi ponekada fale, ali ne moreš imati svega baš  :D
Ako te put nanese vamo letos obavezno da se javiš ,pa da vidis bucovsko mesto iz snova ...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ej ljudi ako vam treba jeftino rešenje za sušač kupio je drugar pre messec dva motor od ražnja za šporet košta 500din (oko 5€). Radi na 3-5 obrtaja ako se dobro sećam uglavnom nije više od 5 sigurno. Treba vam samo nešto na šta ćete ga ušrafiti i kabl da ga ubodete direktno u struju, nikakvi ispravljači, reduktori i ostale zezalice :tbumb:

Vrh Dno