FANTASTICNO!!!!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ne znam da li ćeš se složiti samnom, ali mislim da "sirotinju raju" (koja lovi ribu dEnamitom da prehrani krupnu ženu i sitnu decu) treba prvo tako izudarati po džepu da mu sitna deca rade narednih 20 godina da mu otplate kaznu, naravno ovo isto samo 10x više treba primeniti na zagadjivače. E tek kad se pročuje malo po Srbijici da i za ribu možeš da ideš u buvaru onda počinje edukacija.
Onda lepo u našem slučaju dodje gradonačelnik Bg-a pa pusti 100kg štuka+100kg bucova+100kg smudja... u savsko jezero, ili u slučaju Niša Smiljko (ako im je još gradonačelnik) pusti po 100kg mladji lipljena, pastrmke i mlad'ce (a pored stoji Randja i roni suze radosnice), a sve to prenosi "javni servis evropske Srbije" za koji ista ta sirotinaj raja plaća mesečnu pretplatu da bi gledala "Srećne ljude" po 2367 put.
Izvinjavam se na prljanju threda imenima političara ali je to bilo samo u cilju slikovitijeg opisa :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
100ka je napisao(la):
Ne znam da li ćeš se složiti samnom, ali mislim da "sirotinju raju" (koja lovi ribu dEnamitom da prehrani krupnu ženu i sitnu decu) treba prvo tako izudarati po džepu da mu sitna deca rade narednih 20 godina da mu otplate kaznu, naravno ovo isto samo 10x više treba primeniti na zagadjivače. E tek kad se pročuje malo po Srbijici da i za ribu možeš da ideš u buvaru onda počinje edukacija.
Onda lepo u našem slučaju dodje gradonačelnik Bg-a pa pusti 100kg štuka+100kg bucova+100kg smudja... u savsko jezero, ili u slučaju Niša Smiljko (ako im je još gradonačelnik) pusti po 100kg mladji lipljena, pastrmke i mlad'ce (a pored stoji Randja i roni suze radosnice), a sve to prenosi "javni servis evropske Srbije" za koji ista ta sirotinaj raja plaća mesečnu pretplatu da bi gledala "Srećne ljude" po 2367 put.
Izvinjavam se na prljanju threda imenima političara ali je to bilo samo u cilju slikovitijeg opisa :blush:

Nema potrebe za zatvorom. iskljucivo po zdepu jer to najvise boli nase ljude i potpuno se sa tobom slazem za to.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma i malo tvorza čisto da ih robijaši malo izANALIZIRAJU :naughty: da im se ureže duboko u "sećanje" da ne prave više takve gluposti :bat:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Skrenuli ste sa teme. Lepo je ovo, ali treba staviti pod odgovarajući naslov.
Nije više Smiljko Kostić. Onaj pre njega je bio iz Temske, a on iz Žitorađe. Ovaj novi je valjda Nišlija.
A reke će da budu opštenarodno dobro dok ih ne zakupi GAZDA. Gde nema vlasnika ili zakupca vlada ili komunizam ili javašluk. Sada imamo neke zakupce i korisnike, ali to su uglavnom neke zaostale crvenoarmejske formacije i rukovodioci-proleteri. Kad dođeš na reku, a piše ti "Ovde sam ja gazda i radićeš ono što ti ja dozvolim" neće biti nikakvih problema.
Evo, na primer, ja zakupim Beli Timok za 100,000 eura godišnje i 100ka dođe u svoje selo. Na mostu velika tabla na kojoj fluorescentnim slovima piše: "Reka Beli Timok. Zakupac Mixmaster. Ribolov dozvoljen samo mušičarenjem uz dnevnu dozvolu koja košta 100 eura. Sve što upecaš moraš da poneseš i prijaviš ulov lično vlasniku ovog revira na merenje!"
Ako neko prekrši pravila ulagača-zakupca odmah pucam, to jest shoot to kill. :rambo:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
AJD JOŠ MALO OFFT.  :D Evo ja ču da zakupim Nišavu. Dnevna karta 35€ za režim C&R, za kolji i jedi 50€ (dnevni max. uplen do tri salmonida i do pet klenova, naravno sve iznad 45cm, za ostale vrste ču još razmisliti).  Lovostoaj če bude za svaku riblju vrstu  8)...blabla---i još to i ovo i ono, i naravno samo udice bez kontrakuke da se koriste i samo mušičarski pribor. Ovek samo jedna muva jedino za češko nimfarenje dozvolim tri  :D bilo to nekom milo ili ne 8) Eto ja ču vi budem GAZDA  :D

Ima da lovite lepe i velike ribe za poštenu cenu  :D ;) :bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Evo toatalni off ja ću da zakupim kuću u Barajevu i da dovedem tamo 2 Moldavke, a onda ću da vam ih iznajmljujem za 100€ na sat :D
Šalim se naravno ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
reci da su frizerke pa placaj porez :), a sad sto frizerke vole svaki dan da ih drugi pocese to je njihova intima

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Evo jos jedne fantasticne stvarcice, dobih je pre neki dan

Prilozi

• CIMG3689 (Copy).JPG
    CIMG3689 (Copy).JPG
    130,4 KB · Pregleda: 269
  • CIMG3690 (Copy).JPG
    CIMG3690 (Copy).JPG
    134,1 KB · Pregleda: 266

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Lepa britvica. Ja imam više vrsta noževa i tek sam skoro shvatio da ih ja ustvari sakupljam, odnosno, kolekcioniram.

Vrh Dno