Pa ja sam prije par godina koristio (manje ili više uspješno) farbu za uskršnja jaja,samo farbao sam s njom perje pjetla,nakon farbanja dobro ga isprao i osušio, kasnije se nije ispirala (nije jako, pomalo je blijedilo vremenom). Pokušavao sam i sa bojom za platno, no tu baš nisam dobijao ni približno boje koje sam htio, najbolje mi je bilo farbati sa bojom za jaja, vruća voda (ne vrela) malo sirćeta,perje prije bojanja natopiti u vodi-da bude vlažno, istjerati zrak skroz iz perja, ostaviti 10-tak minuta u boji, isprati osušiti i to je to, bed je samo što sam uspjevao naći samo osnovne boje (i to samo u vrijeme pred uskrs, inače ih povlače iz prodaje kod mene)
Dakle crvena,žuta,zelena,narandžasta... možeš ih i kombinirati po skali za boje, al pazi isprobaj na perju prije no što odeš na krzno, sa krznom sam (zečijim) samo jednom probao i nisam bio zadovoljan (možda sam stavio malo boje-ispalo mi je svijetlije no što sam očekivao), ako nadođeš na kakvo bolje riješenje podijeli ga sa nama, pogotovo ako uletiš negdje u fluorescentne boje za te stvari - to bi i mene jako zanimalo.
Puno sreće!