Farbanje krzna i dlake

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Kuzma je napisao(la):
ej neces mi verovati- celo parce lisice pojeli misevi  :whistle: (oni su mi svedoci) , al ja mislio da su tvoji problemi sa raznobojnim materijalima reseni od kako nam bog poslao učkure, ili mozda nisi od onih učkuraša  ???

Ma kakav učkuraš, već sam im skrenuo pažnju da to kod mene neće proći - nikad nisam bio dizelaš, nemam trenerke pa ni učkure :hammer: :hammer: :hammer:
A za lisicu, ako ti treba još javi!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ho,ho,ho,obrlatiću te ja kad drmneš par macana na neuništive učkur strimere 8)Bićeš gori od Sebastiana i mene,jurićeš po pančevačkom buvljaku i trenerke i kese ::)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Ho,ho,ho,obrlatiću te ja kad drmneš par macana na neuništive učkur strimere 8)Bićeš gori od Sebastiana i mene,jurićeš po pančevačkom buvljaku i trenerke i kese ::)

:D ma to i nije tako strašno nego što če ljudi da mu 'dadnu' nov nadimak: "Mito-učkur"  :hammer:  :D  ;)

Čekajte sada, zvezdanu se otvoriše teške kapije, ove sezone počinje lov na one prave bucove na novim mestima na kojima se nije moglo loviti do sada...
Jedva čekam slike!  ::)

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  Čekajte bre ljudi , tema je krečenje i farbanje, tj molerisanje marerijala.
Kad ste tako jaki učkuraši kažite makar kako se farbaju ti ultra materijali  ::)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ne mora da bojamo kada se nađe sam materijal  u mnogo boja  :lol:

a za kojekakve šarice ili akscentne prošate imamo markere  :bleh:

Ma ja volim i sintetiku i prirodno, ne biram mnogo  :D samo da ja mogu navezati što želim  :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Učkur je idealan za farbanje,probao sam,prima boju samo tako!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mislio sam na bojenje markerima,pruga na leđima i to!Lepo drži boju,ne skida se u vodi!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,ha,pa lepo si rekao da nema potrebe pošto su sve boje dostupne :lol:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
zvezdan je napisao(la):
Mislio sam na bojenje markerima,pruga na leđima i to!Lepo drži boju,ne skida se u vodi!

a boje se narocito pojacaju kada se predje epoksijem  :tbumb:, tako je makar sa uckurima od Her Lajna  :whistle:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jao,jedva čekam da počne sezona da pokopam ovi prirodnjaci :bleh:,more i gamaruse ću motam od učkuri :smoke:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Nas drugar ima specijalne boje za farbanje svih ovih stvari, ima nekoliko boja, to mu je ranije doneo prijatelj iz Svedske a kupjleno je u radnji za FT. Sad smo u fazi skupljanja svih zivih materijala koji ce biti farbadovani.

Ako ikako imate mogucnost da od prijatelja iz inostranstva porucite takve boje uradite to i uzivajte  8)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Odoste vi meni skroz u corsokak, ja vas pito za krzno i dlaku a oni zapeli za uckure i sl.  :hammer: , Zvezdan vas totalno zarazio kinezima  :D :D :D

Vrh Dno