Farbanje musicarskog konca

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
e svaka ti cast majstore  :eek:

kako ti deluje kanap? jel se nije promenio pod uticajem temperature?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Najkrace receno deluje mi "zivlji" nego pre. Stvarno sam prezadovoljan. Jedva cekam da ih isprobam sutra. Zeznuo sam se samo sto nisam ostavio neofarbanim jedan metar pri vrhu kanapa. Nema veze sad.
Reci mi sasats da li mogu opet upotrebiti ovu istu boju? Sacuvao sam je jer bi ofarbao jos jedan kanap kasnije. 

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja te i nepitah koju si koristio? znaci istu ili slicnu kao sto je ona za tkaninu?
ja nisam nikad ostavljao da stoji pa opet farbao , mada mislim da moze jedino da ne stoji bas dugo .ali da sacekamo , mozda ce se javiti jos neko ko ima iskustva sa tom varijantom

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Ova je za sve vrste tkanine ( ima je na prvoj slici) i za poliester. Mada mozda nema bas neke veze koja boja se koristi, kolko mogu da vidim, ljudi koriste boje razlicitih proizvodjaca. Otprilike ko sta nadje. Ovu sam vodu sa bojom sipao u plast. flasu pa u podrum. Sledeci projekt su carape... :hammer:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Prospi to slobodno,jer je izgubila svojstva -možeš samo da zabrljaš ako pokušaš opet!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dobio si odličnu boju strune,odličnu!

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
hvala zvezdane :)
Bio sam malo sumnjicav kako ce sve to ispasti ali posle danasnjeg bacanja i testiranja sam uvideo zasto to drugi rade. Prezadovoljan sam i sigurno cu nastaviti sa farbanjima. Da bi napravio omcicu  na kraju kanapa, danas sam im malo zasekao vrh zbog finijeg spoja, i video da je unutrasnja boja nepromenjena. Dakle samo je spoljasnji sloj primio boju. 

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Šone je napisao(la):
Želim PINK strunu !!!!

Nesto si nam postao senzitivan u zadnje vreme.  :D Izgleda da te ubija nestrpljenje do pocetka sezone. Pink boja se dobija veoma lako. Kupis beli kanap, i roze peskir pa ih zajedno stavis u ves masinu i iskuvas na 90 stepeni.....  :hammer:

Vrh Dno