Fazanov rep

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Poprilično bitan materijal, a must have....Od njega se pravi neverovatna nimfa fazanov rep ili ti pheasant tail
Ja sam ga korisito i za tela nekih jednodnevki, za druge jednodnevke sam ga koristio samo kao rebra!  I naravno repovi za jednodnevke!

Prilozi

• 112671860.jpg
    112671860.jpg
    22,8 KB · Pregleda: 220

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
koliko je meni važan ovaj materijal?  :-\ ???.............................MNOOOOOOGO!  :) Ja da nemam koju nimficu od fazanovog repa u kutiji osecao bi se ko bos  :hammer: a imam ih dosta u nekoliko verzija a dve meni bitne su originalna i americka verzija.  Imam i po koju jednodnevku, f-fly itd. .... ma odlican je to materijal...bas kako i sam kazes "a must have"!!!!  :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Kazu da se originalna (pretpostavljam engleska, britanska) i USA verzija razlikuju po postojanju nogu na prvoj, dok je druga minimalisticka. Pri tome, vidjao sam i nimfe raznih boja grudi, od pauna, do svih boja flosa, pri cemu su repni cerci, trbuh tela i krilni pokrov od sperka fazana. Ja ih pravim minimalisticki i krajnje jednostavno, vise volim plivajuci fazanov rep i to je super lovna muva. Od spoznaje lovnosti plivajuceg fazanog repa, cak i tela caddis muva motam cesto od fazanovih isperaka i to funkcionise odlicno.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Frank Sawyer licno vezuje PTN...  :)

http://www.salisburydistrictac.co.uk/gallery_4.htm

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
stari dobri Sawyer.
a sigurno nije ni bio svestan u tom trenutku da kreira istoriju. Dali je cica bio svestan da ce milioni ljudi bas na njegovu muvu vatati ribe sirom planete i da bukvalno nema ozbiljnijeg musicara bez BAS njegove muve u kutiji.
Ima li veceg uspeha od toga

Vrh Dno