FFF FC day-Pirot subota 03.07.2010.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Zahvaljujem na ukazanom poverenju organizatora i da pohvalim najmladje za paznju i interesovanje. Drago mi je i da cujem da je velikom broju iskusnijih musicara ovaj seminar bio od koristi.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Šteta što malo ranije nisam čuo za ovo dešavanje. Došao bih i ja jer sam prošlo u Nišu prpustio. Bravo za Đoleta!

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16
Lazzo nemoj da zalis sto danas nisi bio u Pirotu,ja sam ubedjen da ovo mora da zazivi ,jer meni konkretno je mnogo znacio danasnji dan i samo Djoletovo izlaganje .Pronaso sam se u svakoj prici ,a za ispravke tek predstoji vreme.Mnooooooogo jos treba da se uci :doh:Drago mi je sto sam upoznao ljude kao sto su Prle i Ruki,a za nase domace (pirotske)musicare samo da kazem da su mnogo propustili oni koji nisu bili danas na keju.Jos jednom i od mene zahvalnost Djoletu sto je danas odrzao divno predavanje .A Lazo tebe i Ivana JR sledeci put ja obavestavam na vreme ,izvini za danasnji propust,(vodim na gemis) ;) ;)Naravno i organizatoru sve cestitke. :tbumb:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Zahvalio bi se javno ĐOLETU na svom vremenu koje je utrošio na nas, i bio strpljiv da na svako pitanje da opširan odgovor koji je odmah i praktično demonstrirao onoliko puta koliko je bilo potrebno da se razume,  nadam se da ćemo se u skorijoj budućnosti organizovati malo bolje i opet organizovati jedan još sadržajniji FC day sa bogatijim programom. Nadam se I boljem odazivu kolega koji su danas iz neznam kog razloga propustili priliku da usavrše svoju tehniku i nauče nešto novo a bilo je dosta toga za naučiti!

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
sašaPI je napisao(la):
Preteko me Ruki sa slikama :doh: !   :smoke: :hammer: Puno korisnih stvari se moglo videti danas,gledajući Đoleta preispitivao sam svoj staž od 20-tak par godina bavljenja mušičarenjem i posumnjao na trenutak u svoje bacačke  sposobnosti  :doh:  :) ... kroz celu priču uvideo sam neke greške koje mi se dešavaju na pecanju i zahvaljujući iscrpnom objašnjenju od strane Đoleta nadam se da ću većinu otkloniti već pri prvom izlasku na vodu(livadu ne koristim NIKAD)! Instruktor je svakom ko je pitao pokazao kako i na koji način da izvede neki od zabačaja sa posebnom pažnjom na tajming i redosled radnji!Žao mi je što samo nije došao veći broj ljudi koji su sigurno imali šta da vide i nauče!Druženje je nastavljeno i kasnije u prostorijama udruženja gde smo mi iz Pirota pokušali, gostima iz Niša i Loznice, da predstavimo naše vode u kratkim crtama .....
POTPISUJEM

I jos jednom VELIKO hvala Djoletu i organizatorima :tbumb: :tbumb: :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
iako ja na zalost nisam mogao biti tamo sa vama Djole veliki  :respect1: za trud!

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Bilo sta da kazem o odrzanom FC day-u bilo bi u superlativu, od Djoletovog predavanja i konkretne instruktaze na svako postavljeno pitanje, preko organizacije i fantasticnog doceka ljudi iz OOSR "Pastrmka" iz Pirota, do prelepog druzenja i razgovora sa svima koji su posetili ovaj skup.
Ko je hteo i bio svestan gde se on sam nalazi u FC-u mogao je mnogo da nauci.
Ja licno naucih mnogo - ostaje samo da sve to pretocim u praksu i ispravim nedostatke i greske koje imam.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Samo sa decom radi Đole,pusti ove matorce :D

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ne sumnjam da je bilo lepo i korisno...sve cestitke na uspelom eventu!

Vrh Dno