FFF fof YOU

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Info:

FFF for YOU

Poslednjeg ribolovnog dana u ovoj sezoni organizovacemo druzenje sa FFF Casting instruktorima.

Mesto odrzavanja: reka Gradac, lokacija Sareno platno
Datum: 30.09.2012. (nedelja)
Vreme: od 10h.

- Djordje Andjelkovic - Djole MCI, THCI
- Igor Stankovic - Zubar CI
- Oliver Kuzmanovic - Kuzma CI
- Milan Popovic - Sena CI
- Zoran Djukic - Kiza CI

Pozivamo Vas na druzenje, ribolov i mogucnost da saznate nesto vise o Fly Casting-u naucite nesto novo, otklonite greske u Vasim zabacajima a i da oni ukradu nesto od vas i sve to na jedan sasvim nov i drugaciji nacin.

EKOD "Gradac"

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
Info:

FFF for YOU

Poslednjeg ribolovnog dana u ovoj sezoni organizovacemo druzenje sa FFF Casting instruktorima.

Pozivamo Vas na druzenje, ribolov,........i da oni ukradu nesto od vas i sve to na jedan sasvim nov i drugaciji nacin.

EKOD "Gradac"
Djordjo pa vi ste lopovi  :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Polako rodjace, trenutno je najzanimljiviji deo druzenja....  Osecam da ekipa sada sedi negde cepa pivo i ludo se zabvlja......
  Kasnije ili tek sutra mozes da ocekujes izvestaj.......

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
kakav je bio gulas od divljeg zekonje...a tek pasulj.....za pivo nisam imao mesta...

boban.velickovic

Senior member
Učlanjen(a)
09.09.2010.
Broj reagovanja
0
Ja nisam stigao do šarenog platna. Kasno stigoh, a zašto nisam žurio uzvodno, evo u sledećem tekstu:  :smoke:

Došao sam prvi put u životu na Gradac, i zaista ne znam šta da kažem...
Gradac je prelepa reka.  Fantastična priroda, puno riba, prelepa bistra voda..
Sledećeg leta trampiću odlaske na Visočicu i Temsku za odlaske na Gradac.

Samo što sam stigao na vodu, odmah iznad konjičkog kluba, u prvih nekoliko zamaha upecao sam pastrmku od oko 30cm :)  Lepša dobrodošlica mi nije trebala.
Na neku komplikovanu march brown nimfu po receptu OE

Krenuh uzvodno, i zaista nisam mogao da se nateram da žurim.  Svaki novi vir iza svake krivine me mamio da zabacujem i da pokušavam da ulovim novu pastrmku...  Kada sam kao nepažljiv caster okitio okolno drveće march brown nimfama ulovi su mi se značajno smanjili. ali je bilo još nekoliko manjih pastrmkica uglavnom na klasičan fazanov rep otežan tungstenom. Na suve nisam imao ni jedan udarac..

Negde dalje uzvodno, nekoliko sati kasnije naiđoj na jedan lep vir, sa dve pastrmke od sigurno 40-50cm. Koliko god da sam se trudio, i nudio im razne đakonije iz moje kutije sa mušicama potpuno sam bio ignorisan. Nisu se hranile. Povremeno su se premeštale, pojurile jedna drugu, i opet mirno stajale u mestu.

I tako je došlo kasno popodne, ne stigoh do šarenog platna, žao mi što nisam upoznao ekipu, ali sam ipak oltišao kući punog srca.

Vidimo se sledeći put.

:)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A ti krenuo od konjickog kluba? To samo ovaj blesavi Vlada Oholi moze da bude toliki mazohista :D

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ne znam ko je kako razumeo i shvatio ovu manifestaciju ali evo u nekim crtama.

Vec je tradicionalno da EKOD Gradac svake godine na kraju sezone ribolova na pastrmke, organizuje prigodnu manifestaciju za taj zadnji dan. Uz sve sto prati to, pice, salete, zezanje, ribolov, pa i corba nekoliko instruktora se tu naslo i da toj corbi da zaprsku. Medju gostima se nasao i Jovan Memedovic, koji je od mene dobio javnu kritiku zato sto je utajio sa musicarskim emisijama... malo je falilo..

Pa po ovome nabrojano dodacu i par slika, a video kad se izmontira...

Sa ovom prvom slikom sam najponosniji jer sam ovim malisanom proveo najveci deo vremena i koji je pokupio do tancina sve sto sam mu pokazao

Prilozi

• Gradac992.jpg
    Gradac992.jpg
    155,7 KB · Pregleda: 244
  • Gradac991.jpg
    Gradac991.jpg
    201,8 KB · Pregleda: 249
  • Gradac9.jpg
    Gradac9.jpg
    146,1 KB · Pregleda: 249
  • Gradac7.jpg
    Gradac7.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 256
  • Gradac8.jpg
    Gradac8.jpg
    167 KB · Pregleda: 259
  • Gradac1.jpg
    Gradac1.jpg
    146,5 KB · Pregleda: 355
  • Gradac92.jpg
    Gradac92.jpg
    118,6 KB · Pregleda: 247

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
simpson H je napisao(la):
A ti krenuo od konjickog kluba? To samo ovaj blesavi Vlada Oholi moze da bude toliki mazohista :D

nije oholi mazohista vec voli gradac...a i nisam mnogo omatorio pa da pecam na pistama i livadama :p

djole, malisan se zove luka :)

boban.velickovic

Senior member
Učlanjen(a)
09.09.2010.
Broj reagovanja
0
Oće neko da kaže kojim putem obično idete? :)
Koliko sam ja video onaj uzani put delom ide pored reke, ali često prolazi kroz samu reku.
Ako krenete na pecanje uzvodno, gde počinjete sa pecanjem?

I još me zanima (na nekoj slici videh auto) kako kolima doći do šarenog platna?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ide se putem za Bajinu Bastu pa cim izadjes iz Valjeva skreces putem za Manastir Celije. Kod manastira ostavis auto, spustis se pesaka 300m i odmah si kod Paceta. Uzvodno 2.5-3km je objekat EKOD-a na Sarenom platnu.

Direktno kolima na Sareno platno moze samo ako je auto terenac. Onda ides ka manastiru Lelic, kada ga prodjes posle 1km ima skretanje levo i put koji desno vodi pravo na Sareno platno.

Vrh Dno