Fiberglass štapovi & Samogradnja

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Sve sam skontao samo nisam sta si uhvatio na 3-4 prolaz? Lipca ili pastrmku

Mlinka

Full member
Učlanjen(a)
10.03.2011.
Broj reagovanja
2.881
pitanje za sve koji pecaju fiberglass štapovima:
svi naglašavate da se sa glass štapom može koristit puno tanji tipett, a večina teži nekim štapovima klase 3, čak više #2, a večinom pecate s 0,10 tipetom koji u 90 posto slučajeva nije 0,10 nego je stvarno 0,13?
kako se s glassom klase 2 ili 3 može zabacit predvez od 5-6 m kada piri neki vjetrić u prsa?
kolika je težina role i glass štapa i žnore kada su u dobrom balansu?
zašto nitko ama baš nitko ne nabavi neku medium fast grafitnu realnu stvarnu trojku pa ne usporedi s glass štapom radne karakteristike...
kako onda neka kvalitetnija realna grafitna trojka može bez problema i ikakvih bojazni od pucanja raditi s realnim 0,09 mm fluorokarbonskim predvezima, došlo bi se do zaključka da s glass štapom klase 3 onda može radit s 0,08 i tanjim tipetima? a što se tek onda može s glass #2?
zašto dugi glass štapovi ( dulji od 8 ft), ako cijeli svijet radi glass #3 u duljini oko 7 ft? koja je prednost toga u odnosu na sve nedostatke koje za sobom povlači duljina fiberglassa?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Pa bas daaaaaa....fala bato, vala bilo i 50-tica u mom meredovu a i sabraci iz benda..predobro:tbumb::tbumb::tbumb:
Ako smem primetiti, i Pliva je davala reprezentativne primerke ;):naughty:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Probao glas, nastavljam na carbonce, cekam dva glasa koji se rade po prijemu blankova tomom decembra,,,za poznate narucioce
A ovaj MM-ov moram bar u rukama po prirodnom dnevnom svetlu da vidim, jer mi se mnooooogo boja sviDZa...5+ za boju.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Ma ti mozes da probas sa idejom otvaranja Muzeja musicarenja u formi gde nas sve moze odvesti...koje su krajnje granice...
Sve pare dajem samo na smestaj i klopu, dozvole i realizaciju upoznavanju novih terena..
Oprema, tesko, samo rezije, ono sto se mora...cipele su kupljene :smiley:
Cekam vec pomenuta dva CTS-a koji su u fazi dopremanja u vidi blanka na teritoriju Balkana..i finish, da vidim hoce li mi drugari biti zadovoljni.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jbt a ti skupljao godinama ko hrcak opremu 🤣 idemo prvom prilikom. Valjda cu do tada uraditi 3 icu :) cekam jebenu agatu nema poljak.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Ma ne zezaj, ko bre skupljao opremu, pa ti imas vise lagerovane opreme nego pola foruma zajedno ;):smiley::naughty:
Morao sii i da krenes sa sopstenim brendom, kolko tolko da sebi oplemenis garderober...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Natera me da se vratim miiiiislima u zaista daleku proslost, poslednja kupovina krupnog pribora tj stap cekrk je bila 2012-3 godine...leleeeee taaaako da kupih proletos posle vise od decenije..ti si prava kupoholicarka u odnosu na mene:hammer::hammer::hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
246
Ovde pricamo o ovim slatkim stapicima i modernijem pristupu produkcije stapova ex new staklenaca, jos samogradnja, Made in SRB

Vrh Dno