FIFA World Cup 2010 South Africa

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Antić jeste disciplinovao pojedine igrače a i napravio od jedne raštimovane skupine prilično jaku ekipu!Mene međutim brine igra naše reprezentacije kad naletimo na tehnički superiornije ekipe!To se jako dobro videlo na obe utakmice protiv Francuza.Ne znamo bre da igramo taj fudbal kad nas pritisnu na našoj polovini i gotovo!Krene duvačina,ispucavanja,hvatanje za glavu i srljanje u greške!Mi smo dobri u kontri  i to je naše najjače oružje pored skok igre!Takav stil igre su i Englezi poodavno napustili,spustili loptu i počeli da igraju od noge do noge!Nikako da iznedrimo jednog vrhunskog tehničara koji će povezati taj deo ispre odbrane i napada!

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Pa nas najbolji tehnicar je Rambo Petkovic. I nek puse  :-X  Antic i svi prosli treneri reprezentacije koji ga nisu zvali. Roditelji mu zive ulaz do mog, a gledao sam ga pre par godina kad je igrao mali fudbal na lokalnom terencetu........ stvarno razbija. Pogledajte komentare po netu u kom Brazilci ne mogu da se nacude sto ne igra za nas, a glatko bi mogao za njihovu reprezentaciju. I ako je pred kraj karijere forma mu jos uvek nije krenula silaznom putanjom.........

[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/J2-FQ-rjzpE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash[/flash]

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Mnogi se ogrešiše o Rambu,ali to za nas nije nikakvo čudo,svako ko se ističe ne valja!
Inače,Rambo je poreklom iz Majdanpeka i znam puno ljudi iz Kladova koji su igrali fudbal protiv njega dok je bio u mlađim selekcijama!Kum mu je iz KLadova,golman Tadić,branio je za Radnički,a Rambo ga je povukao u Brazil i tamo mu napravio karijeru!

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Znate li da je Dunga prognozirao da ce Srbija biti prvak sveta?
Kaze covek kad imaju 22 fudbalera koji su bolji od Ramba, tuci ce sve redom.... :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Kuku,kuku,ko nas predstavlja na svetskom prvenstvu!!!
Onakvu blamažu odavno nisam video!Prosto je neverovatno sa kakvim optimizmom naši polupismeni reprezentativci srljaju pre novinare,a ovamo,gde treba da se pokažu,nervozišu i igraju kao da su se vratili četiri godine u nazad!Pa onaj mafijaški pulen Lazović je zreo za jedno dobro šamaranje iz reprezentacije zauvek,bogomoljac Pantelić ne zna da trči,a najviši igrač gubi sve duele u skoku!A na televiziji mi prodaju floskule o srpskom patriotizmu(smrznem se i kad napižem tu reč),i nekakvim srcima na terenu!BRUKA,BRUKA!!!U jednom trenutku je kamera snimila facu Dejana Stankovića!Na njoj je bila prava impresija o igri naše reprezentacije!

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Nije bilo lose. Samo mi jos uvek nije jasno sto Mexicu ponistise cist go.  :whistle:
Onaj juzni-afrikanac stajao pored stative na gol liniji svo vreme kao kip. Jedino logicno objasnjenje mi je da je pomocni sudija razmotavao zastavicu i glavni dosudio ofsajd.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
...... lopta ide na Žigića....ŠANSA...  :'( on nezna da šutne loptu... jebiga.. :doh:
...... lopta ide na Pantelića po zemlji....ŠANSA...  :'( promašio je ceo fudbal....  :doh: jebiga opet....
Karadžić, Antić, Pantelić, Žigić - Srbija = 1:0
Nismo mi izgubili od Gane nego od naših.
Protiv Nemaca angažujemo Batu Živojinovića.
Valter će da im da šes' komata.
Sad na miru da gledamo fudbal.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Kada se onoliko shansi ne iskoristi ,pa naravno da mora da se izgubi ,kazna sledi ,uvek bilo i uvek bice ...

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Ono je bila bruka. Sredina ne postoji, Milijas i Krasic statiraju u kukuruzu, Pantelic ne ume da primi loptu a kamo li da sutne, Zigic tu samo da popravi prosecnu visinu igraca na terenu jer nikad nije ni igrao fudbal.
Moja prognoza posle ove utakmice sa Ganom - bolje da se odmah spakuju i dodju kuci, da ne dozive vecu bruku protiv Nemacke i Australije.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Kako neko sinoc rece, najbolje bi bilo da se u tisini nocas iz tog hotela izvuku i lagano pravac aeodrom, da ne zivciraju mene, a i sebe i da na miru gledamo prvenstvo do kraja  :bye:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ma postali smo mi prvaci sveta dok još nije ni počelo prvenstvo,mislili naši dovoljno je da samo izađu na teren i uplašiće protivnika,kad ono "međutim" moraće i da trče malo ako misle da se ne obrukaju ,onako skroz, kako samo mi umemo!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Nažalost,nisam pogrešio u prognozama pred početak prvenstva!

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Dobro je sto s Nemcima igramo u pola dva...
Bar necu imati priliku da se nerviram ko juce :doh:

Vrh Dno