Filex Nymph štap, Maxcatch Avid #3/4 čekrk, struna i još neke sitnice

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
369
1. Štap Filex Nymph, polovan, pecano dve sezone, štap sa uobičajnim tragovima korišenja, 100% ispravan i funkcionalan, ima jednu grešku u izradi na pretposlednjem segmentu, moje mišljenje je da je greška u bojenju/lakiranju, takvim štapom sam pecao i pecam...nije od značaja za upotrebljivost štapa, za štap garantujem....cena 3600din...

2. Čekrt Maxcatch Avid vel.3/4, nov u kutiji i svojoj vrećici, odličan za male pare, prodajem ga jer sam omašio veličinu, treba mi veći...cena 4500din

3. Maxcatch struna WF4F, nova, meni višak, cena 1000din

4. Držač za štap koji se montira na kaiš + 4 klipa za CDC pera + veća kutija za muve (izmeriću dimenzije popodne) - sve za 1500din

Šaljem postexpressom....na teritoriji Srbije...slike kasnije u toku dana...

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
369
IMG_20230818_170038.jpg

Ovde se vidi taj vizuelni nedostatak, kažem još jednom štap je 100% funkcionalan, garantujem za štap....deklarisan kao #2 ali je jači, ima snage u donjem delu i za krupniju pastrmku, može i strimerče i suvu da baci ako zatreba, za te pare ne postoji bolji štap, ako uopšte za te pare može i da se kupi upotrebljiv štap...🙂

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
369
Rezervisan i čekrk i štap, ostala struna...

Stara garda

Newbie
Učlanjen(a)
11.09.2023.
Broj reagovanja
11
1. Štap Filex Nymph, polovan, pecano dve sezone, štap sa uobičajnim tragovima korišenja, 100% ispravan i funkcionalan, ima jednu grešku u izradi na pretposlednjem segmentu, moje mišljenje je da je greška u bojenju/lakiranju, takvim štapom sam pecao i pecam...nije od značaja za upotrebljivost štapa, za štap garantujem....cena 3600din...

2. Čekrt Maxcatch Avid vel.3/4, nov u kutiji i svojoj vrećici, odličan za male pare, prodajem ga jer sam omašio veličinu, treba mi veći...cena 4500din

3. Maxcatch struna WF4F, nova, meni višak, cena 1000din

4. Držač za štap koji se montira na kaiš + 4 klipa za CDC pera + veća kutija za muve (izmeriću dimenzije popodne) - sve za 1500din

Šaljem postexpressom....na teritoriji Srbije...slike kasnije u toku dana...
Ako je jos u zivotu - zanima me. Hteo sam sinovcu da prepravim u super micro nano match za "krupne ribe" u Savu. Bez (uvrede i sale) moze li sa posluzi za prepravku ili je toliko "glindzav" da ne vredi truditi se; jer bih i inace posle secenja drske morao da ga produzim bae jedno 40-ak do 60cm... ? Hvala.

Ivaninja

Senior member
Učlanjen(a)
21.05.2021.
Broj reagovanja
369
@Stara garda

Sve je prodato, a što se prepravke tiče, pojma nemam, nisam poznavalac match štapova...

Vrh Dno