Filmovi o musicarenju

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Interesuje me da li iko zna gde se mogu skinuti filmovi o musicarenju preko neta, konkretno filmovi o fly castingu. POzdrav

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sam na e-mula nasao 2 filma od Mel Kriegera (Essence of Fly Casting 1 i 2)i jedan od Gorna Andersona.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav Blue fox. Prvi post pa prekor, ali moram. Na forumu je zabranjena piraterija, kako nudjenje tako i promovisanje iste. Jednostavno to je krivicno delo i ja ne zelim da odgovaram zbog toga. Ako koristite private poruke to nije moj probem i tu nemogu da me proganjaju!
Salut i dobrodosao!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
također e-mule. ja isto imam tog drugog od Gorana A. ovoga drugoga nisam skidao ali cu sigurno da pogledam i to. Imas sigurno svacega na DC++ na zalost vise ne postoji Flyfishing.hub.org (tako nekako bese). Dc ne koristim vec par godina. Također dobra opcioja je da tražiš na torrent stranicama. Skini si ako nemas utorrent klient, pa pogledaj stranice kao sto su www.demonoid.com (tu ako se registriras mozes brze da skidas itd.;-)), pa onda www.isohunt.com, www.torrentportal.com, www.torrentspy.com, thepiratebay.org itd. ima toga :)
Srečno!!! ;-)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Druze sebastiane da li citas ono sto sam napisao NEMA piraterija na forumu. Ja imam piratske diskove, kao i 99% clanova, ali ako neki nadlezni organ vidi da se popuarise piraterija mogu da imam probema. Zato sam i napisao da se za ovakve lose :0) ali neizbezne stvai koriste privatne poruke!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
laki ako mogu da te preganjaju izbriši ti ovo, važno da smo izmenili poruke :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pa citam kolega, ali iszgleda da si ti posto to dok sam ja jos tipkao svoj tekst. kada sam ga postovao sam tek vidio tvoj, ili sam slucajno preletio...sorry :-(

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Bolje obrisi ovo da nebi pravili probleme tebi,forumu svima...??? Sorry jos jednom........

Vrh Dno