Fish Skulls

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fishskull-550x341.jpg

Jeste li probali?

http://www.flymenfishingcompany.com/

moram nekako da se dokopam ovoga  ::)

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Deluje prilicno zajebano. Daje realistican izgled glave.
Narocito mi se svidjaju imitacije za zecijim stripovima, nesto nalik pesu-prvo mi mladica pala na pamet
Verovatno daje ekstra jig akciju strimeru
Izgleda odlicna glava kao dodatak dubokoronecim strimerima

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ove glave merkam poodavno, ali su mi uvek bile nekako preskupe... I onda se zaptam da li su mi baš neophodne, ionako mislim da te naše skalamerije ionako više iritiraju nego imitiraju  :doh:
Ali da su idealan izbor za otežanje + ne mora zajebancija sa očima + ne mora zajebancija sa epoxy-jem :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Ove glave merkam poodavno, ali su mi uvek bile nekako preskupe... I onda se zaptam da li su mi baš neophodne, ionako mislim da te naše skalamerije ionako više iritiraju nego imitiraju  :doh:
Ali da su idealan izbor za otežanje + ne mora zajebancija sa očima + ne mora zajebancija sa epoxy-jem :yeswink:

Ipak mora epoksi ili super ili nesto trece jer one idu zadnje i navlace se spreda. radio sam sa Roman Moserovim tunsten glavama i pesovima i kratko

1. Skupe
2. Odlicne

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I ja sam vec duze vreme gledao neke glave za pesa ali isto ko I Milance imah dilemu. To je dobro I za snuppy puddle strimere. Sa zecom su stvarno dobri ovi fish skul pa mladica I krupna pastrmka bi to samo tako zgrabile. Jednom cu bas da narucim paketic toga. Meni ovo deluje fenomenalno.

Vrh Dno