Fishing & Hunting kanal na Total TV-u

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Morate isključiti i uključiti receiver (na prekidaču sa zadnje strane!!!) Program 32 umesto MTV Adria!!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
I treba da bude zabranjen posto imaju sve ukupno tri emisije koje vrte u krug:D!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ljudi na sbb'u radi ,ne treba ni doplata .....mnogo lep kanal kada izuzmemo ono bezvezno ubijanje životinja po africi ...

acapapec

Newbie
Učlanjen(a)
16.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ako pricate o f&h kanalu ne radujte se previse.Vec VEKOVIMA okrecu jedno te isto.

milosh

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2008.
Broj reagovanja
0
F & H kanal treba da ugase. imaju samo 3 ili 4 emisije o fly fishing-u koje se ponavljaju unazad godinu dana ako ne i vise :). Najbolje da mi sto smo na forumu zakupimo na netu video streaming pa sami pravimo emisije.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Ako uzmemo u obzir kvalitet i broj vezaca na forumima, ulove, vode na kojima lovimo, broj musicara i tendenciju sirenja musicarenja kao ideje.... Zreli smo za kao nacija za jedan kvalitetan tv program koji bi se bavio ovom tematikom. Dosta puta sam se najezio gledajuci reportaze na francuskom kanalu

milosh

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2008.
Broj reagovanja
0
I ja mislim da smo zreli za jedan dobar tv kanal... Dosta toga bi se naucilo o fly fishing-u a znacilo bi dosta i u turistickom smislu. A francuske reportaze su stvarno da se najezis. :D , ali bar se trude u tome kolko mogu, a mi spadamo na to da na televiziji gledamo njih umesto da sami to imamo. A oni o nasim rekama sanjaju, a mi nemamo nikakvu ponudu.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jos jedna cudna stvar, nemamo postavljenu kameru na bilo kojoj reci! To je jeftina zajebancija a znaci mnogo jer slika govori vise od 1000 reci. Neki i nemaju koga da zovu i  informisu se o stanju na nekoj vodi. I opet se vracamo na pitanje sta je sa novcem od dozvola!?

milosh

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2008.
Broj reagovanja
0
da... bar to mogu da priuste od tolikih para. Pa i da plate kamermana, da idu od mesta do mesta da skupljaju razna iskustva i da okupljaju ljude. Ali  pare od dozvola idu ko zna kome ...da bar od njih finansiraju za neki skup ili promociju, ali ni to. svaka cast onima koji to rade ali u vecini slucajeva je najbitnije nahraniti stomake i trositi gorivo. Najbolje da se mi izmedju sebe dogovorimo skupimo sav materijal koji imamo, a verujem da na forumu ima dosta toga i ne prikazano, pa onda da to sve stavimo u jednu ili vise celina i posaljemo televiziji koja bi to emitovala. Pokusamo pa sta bude. Ima dosta ljudi koji bi poceli da se bave musicarenjem ali odustaju zbog toga sto nema ko da im pokaze i onda pribegavaju pecanju na plovak ili varalicu. Neki cak nemaju mogucnost interneta pa da se preko toga malo obrazuju, ali zato kada bi to bilo prikazano na televiziji to bi bilo vise nego dovoljno, a svima bi dobro doslo.

milosh

Junior member
Učlanjen(a)
08.12.2008.
Broj reagovanja
0
Ipak je u Srbiji jos po pitanju svega toga parola snadji se :) ili plati dozvolu i cuti.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Sa ovim kanalom sam bio oduševljen cela dva dana a onda je oduševljenje splasnulo. Preteruju sa kojekakvim najavama a i sa onim njihovim špicama. Ponavljaju iste emisije po više puta a i to malo što puste o mušičarenju izaziva kod mene još veće poštovanje prema Oliveru Edwardsu.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Strelac nemam pojma pricamo li o istom kanalu. Ovo sto ja gledam musicarenje je 65%, ima repriziranja vise nego sto mi se svidja ali bolje ista nego debilni francuski Chasse&Pesche

Vrh Dno