FLASH (Flashabou i Krystal Flash)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ovi svetlucavi materijali su izvanredan dodatak strimerima namenjenim štuki, bucovu, pastrmki i ostalim grabljivim ribama. Pravilno upotrebljeni učiniće da strimer ima fantastičan rad, kako pri brzom povlačenju, tako i u propadanju, pa i dok stoji u mestu.
Kombinacije ovih materijala sa dlakom zeca, polarne lisice, koze i ostalih životinja, kao i sa drugim sintetičkim materijalima, osnovni su sadržaj neobično efikasnih strimera.
Klasične modele strimera sa telom od konca i "krilima" od petlovog pera, koji su dominirali do pre par decenija, jednostavno treba zaboraviti.
Ako već koristite strimere, odmah nabavite ove materijale i upotrebite ih, a ako još niste probali mušičarenje strimerima, učinite to što pre, ako želite da lovite ozbiljne kapitalce.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako koga zanima moje skromno mišljenje Flashabou i Krystal Flash su #1 materijali za strimere. Ovaj materijal ima posebnu osobinu koja je vazna za te vrste umetnih muva. Bleskaju, svetlucaju + lepo se vijugavo gibaju. To je ono sto privuče pažnju i sitoj grabežljivici:)

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
246
Mix,videh ovu temu,puno me je zainteresovala...pogotovo strimeri za bucova sa dodatkom flash-a...kako moze da se dodje do flash-a manje vise standardnih boja...koja cena i gde...

Pozdrav.

Marko Masic.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Imam ja. Dobices ga u raznim bojama i to tri puta jeftinije od Lureflasha.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Je li Mix, a od cega se pravi FLASH? Jel ga moguce napraviti u nekim kucnim uslovima?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Odjednom je strašno zahladilo i većina mušičara tuguje za lepim sunčanim danima koji su se zadesili baš u vreme godišnjih odmora i školskog raspusta. Interesantno, ja ne tugujem. Srećan sam što dolazi interesantan period, kada ću se ponovo baciti na stillwater fly fishing, to jest, bare i jezera. Najviše me "muče" štuke, jer sam nabavio nove smrtonosne udice 3/0 i crystal flash u svetlo-purpurnoj boji, za koju sam siguran da je najprivlačnija za štuke.
Evo vadim stegu i pravim jednog strimera štuko-ubicu. Koristiću samo crystal flash i konac od kevlara. Slika stiže!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Evo strimera od purpurnog crystal flash-a. Već sam ga isprobao i uverio sam se da je moćan. Mrducka i presijava se baš kako treba, brzo tone, a otresa se i suši već pri prvom zamahu, tzv. lažnom zabacu (false cast).
Mnogo dobar strimer! :tbumb: Čim proradi štuka, eksploatiću ga maximalno.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Koky ...
Samo da znas da imam vishe volje da brishem tvoje uvrede nego sto imas ti volje da ih prosipas...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Flash materijale možete pronaći u raznim trgovinama (barem bi trebalo biti tako) sada u vremenu kada se "bliži" božić...evo ja sam jučer slučajno pronašao u nekoj trgovini ovaj materijal i to u svim bojama koje sam ja želeo da nabavim. Vrlo je tanko i lepo se ponaša u vodi kao i Flashabou. Služi za ukrase...bilo za praznike ili rođendane...uglavnom se nalazi na odeljcima sa ukrasinim papirima i slično...na žalost ja to nisam našao u mojoj blizini nego nekih 200-300km od kuće dok sam bio u gostima...kako god, uvek zavirite na takva mesta gde su kojekakvi ukrasi, dekorativni papiri...

Evo i strimera kojega sam uradio u kombinaciji zeleno žuto....za štuku...mislim da je ta kombinacija boja idealna za tu teritorijalnu, ultimativnu, predatorku.
main.php

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Kolko je sutra ima da zapucam po prodavnicama sto kineskim sto knjizara da potrazim ima li uzet.
Korisan savjet Seb thanks :bleh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nema na čemu...od ovoga sam navezao i par clouser minnow-a odlicno izgledaju. Isporbajte... :yeswink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Dobro bi bilo da nam napises i naziv ovog proizvoda, kako bi ga lakse nasli. Na slici se bas to ne vidi.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Trazio sam u 9 knjizara,5 kineskih prodavnica gdje prodaju sve i svasta,par desetina dzidzi bidzdi radnji i nista niko nema nista slicno.
U knjizare znaju sta je ali ga nisu odavno dobijali  :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D Mix oce naziv....e bato i ja ocu naziv  :D :D :hammer: Nista ne pise. Jednostavno nema nista, nikakvog natpisa.

Vrh Dno