FLASH (Flashabou i Krystal Flash)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Ma nije bitno bitno da si overio ovaj materijal, docice i vece samo lagano. Jel bilo krupnih bandara na muvu na Gruznskom jezeru ;)
Kako se materijal ponasa u vodi (kako dise, reflektuje svetlos, da li se slepi...)?

kaludra

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2007.
Broj reagovanja
0
[. Jel bilo krupnih bandara na muvu na Gruznskom jezeru ;)
Kako se materijal ponasa u vodi (kako dise, reflektuje svetlos, da li se slepi...)?

[/quote]

nisam ga lovio na muvu druge tehnike su bile u pitanju ,a neverujem da je iko tamo probao ciljno da ga lovi sa musicarcima i muvama.
bilo je klencica na recici gruzi  i po manjim recicama od kg-a do jagodine i paracina( sa mojim prijateljima iz kg-a)

a materijal ......kad izvuces tracicu pa je upredes stvarno deluje ko kristal fles u vodi dise i reflektuje svetlost u stvari sve zavisi kako je vodis  .....da ne pametujem vise  po meni proveren i dobar materijal za pravljenje strimera .
jos samo sacekati uskrs:)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Da samo jos toliko :lol:.
Mada idem ovih dana do kineskog trznog centra pa mozda nadjem nesto interesantno ::)

kaludra

Newbie
Učlanjen(a)
01.12.2007.
Broj reagovanja
0
pre dve godine nalazio sam tamo ukrase za jelku preko kojih je bio namotan svileni konac u raznim bojama(oko 20-30m po kuglici ) :).

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Eh, stari dobri krystal (neko pise i crystal) flash. Počeo sam da pravim strimere od čistog kristala.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
U izradi strimera vise ne koristim prirodne materijale,flashabou je moj jedini izbor,cak ga ni ne kombinujem sa prirodnim materijalima.Pun sam marabu pera,kozje dlake,zecijeg krzna,cini mi se da ce sve to skupljati prasinu sve dok budem mogao da nabavljam flashabou.U najboljem slucaju mogu decu da ucim da vezuju strimere sa ovim materijalima.
        Flashabou,dobro ukombinovan,sa dobrom prezentacijom i zivopisnim vodjenjem,ubica je za sve grabljivice,njegov odsjaj dize ribu iz letargije,a njegova, za ljudska cula nepojmljiva vibracija, uzbudjuje i motivise ribu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ovaj plavi,zuti i braon u prvom redu mi se nista ne svidjaju.Dobio sam i ja neke maslinasto zelene varijante pre neki dan,suvise su tvrdi i nemaju tu fleksibilnost u vodi,ali zato ovi u drugom planu na slici razvaljuju.Kazem ti,strimere samo sa time motam,nista vise marabu,kozja brada...
    A i inicijator ovog posta,Mixmaster,od kada koristi ovu sintetiku ne mirise perje i dlaku.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
zvezdan je napisao(la):
Ovaj plavi,zuti i braon u prvom redu mi se nista ne svidjaju.Dobio sam i ja neke maslinasto zelene varijante pre neki dan,suvise su tvrdi i nemaju tu fleksibilnost u vodi,ali zato ovi u drugom planu na slici razvaljuju.Kazem ti,strimere samo sa time motam,nista vise marabu,kozja brada...
    A i inicijator ovog posta,Mixmaster,od kada koristi ovu sintetiku ne mirise perje i dlaku.

Zvezdane razumem se u strimerske materijale kao Marica u kriv Q :D, ovaj Unike Hair je narucio Esox za sebe , cimnucu ga da naveze nesto sa ovim materijalom pa da vidimo sta je.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
A znam ovaj. Dao mi je isti sa malo drugacijom udicom pre dve godine. :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@zvezdan, Unique Hair je više gibljiv u vodi i primeren je za manje strimere. Super Hair je manje flexibilan i primeren je za velike strimere. Ako se jedno i drugo (strimeri od jednog i drugog) obogati sa malo krystal flasha je to vrlo lepa kombinacija. Inace sam krystal flesh je izvanredan materijal i ja sam radio neke strimere samo od njega i odlicno su se pokazali. Em sto svetluca, em sto je flexibilno, em sto je lovno  :yeswink:

Vrh Dno