Fluocarbon 0.18 ili 0.20 gde da kupim u Srbiji

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Nema nijednog odgovora, da li to znači da ga kod nas nema?

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
Ispod pancevackog mosta, nalazi se prodavnica uvoznika Gamakatsu programa. Pored udica, u ponudi su imali flurocarbon (Gamakatsu) na spulnama od 50 m precnika od 0.16 do 0.26.
Ja sam uzeo 0.21 prosle godine, bio je negde oko 600 dinara. Manji presek, jeftinije i obrnuto.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Jbg.....nije fluo....ali kakva god da ti je namera, možda saovim pokriješ sve probleme ..

http://www.mgpobrenovac.com/index.php?categoryID=8

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
24
Potrrebno mi je da tone, to je jedina osobina koju treba da ima

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Ako ti samo to treba, onda je jeftinija varijanta tonući monofil koji koriste fideraši. Ali ne znam gde kupuju.

A ako kupiš fluorokarbon, nemoj da bacaš pare bezveze na neke koji nisu provereni. Generalno svi fluorokarboni muku muče s čvorom, pa mu to ispade i najveća filozofija kod proizvodnje. Ovi jeftiniji tipa 10-ak € po koturu od 100m su uglavnom krš živi.

Ako kupuješ po evropskim sajtovima, traži Maxima fluorokarbon.
...

Da ne tupim previše- ako ti se žuri, imaš u Vrnjačkoj Banji čoveka koji prodaje vrhunsku opremu za varaličarenje, pa i fluorokarbone (američke i japanske).

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Fluocarboni su intermedijalni, tj. sporo tonuci. Jedan od najboljih je japanski Seaguar. http://www.seaguar.com/home.htm P.S. Nesto je imao Sale Cacak

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
japanac je u pravu skroz sto se tice fluocarbona...ja koristim damil tectan izuzetan je stvarno sam probao puno njih ali ovaj koistim vec 3god za redom...nikada nisam kupovao one po 20+e jer nemam novac za to mada verujem da su odlicni....damyl nikada nije pukao na cvoru ima izuzetnu nosivost ali mana mu je memorija....uglavnom sam vise nego zadovoljan za 30m i 4.70eura ....evo ti slika pa ako uspes da ga pronadjes moja ti je topla preporuka da ga uzmes.....naime ja ga koristim i za tipet i za predvez...za predvez spajam 0.24 i 0.20..a tipet 0.18 ili 0.16.....

Prilozi

• fluo.jpg
    fluo.jpg
    95,4 KB · Pregleda: 230
Vrh Dno