Fly casting seminar i Fly tying radionica - Kolašin 2009

kolasin

Newbie
Učlanjen(a)
26.04.2008.
Broj reagovanja
0
Obavještavam sve članove foruma da će se 24,25 i 26 jula u Kolašinu održati Fly casting seminar koji će voditi Veljko Andrić EFFA instruktor.

Takodje u istom periodu će se održati i Fly tying radionica koju će voditi Mladjan Jušković-Madjoni i Bogojević Dragan-Bogi

U koliko ima zainteresovanih da u pomenutom periodu žele prisustvovati sva 3 dana u ponudi ima prenoćište sa ručkom i večerom uz jedno piće po cijeni od 16,00 eura za 1 dan.

Objekat u kojem ce biti organizovan ručak i večera biće ujedno mjesto druženja i mjesto gdje će se održati Fly tying radionica.

Pozivam sve ljubitelje Fly fishinga,prvenstveno na jedno dobro druženje,a zatim i da svojim prisustvom uveličaju ovaj skup na kojem će,ne sumnjam,mnogi od nas i dosta toga nauciti iz ovih oblasti.

Sa željom da ćemo se okupiti u što većem broju ovim putem vas pozdravljam.

D O B R O D O Š L I !!! 

Molim sve zainteresovane za prenoćište da na vrijeme rezervišu smještaj i potvrde svoj dolazak.Rezervacije se mogu izvršiti putem PM-a,ili na moj broj
+38267826922 - Nikola Trebješanin

http://i42.tinypic.com/29ffk2e.jpg

http://i43.tinypic.com/4v1ylw.jpg

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
... i eto dovoljnog povoda da se ponovo vidimo i da se ponovo peca na Tari. dolazimo.
Taman da naucimo nesto i od novog instruktora

kolasin

Newbie
Učlanjen(a)
26.04.2008.
Broj reagovanja
0
Za sve osobe koje budu prisustvovale Fly castingu i Fly tayingu dozvole za pecanje su besplatne za sva tri dana

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
ja polazim sutra, pa se gledamo u Kolašin, da iskoristim još ovu priliku da pozovem sve ljubitelje ovog sporta ili hobija sve jedno, da ne propuste priliku da nauče i upoznaju nešto više, naročito početnici, fly casting je neophodan mnogim početnicima pa da kažem čak i meni iako sam dobar deo života uložio u ovaj način ribolova, čovek se jednostavno uči dok je živ i uvek ima nešto novo da se nauči........to je što se tiče castinga......

a ja i Mađoni će mo vam u radionici pokazati verovatno ono što skoro već svi znaju u vezi izrade muva  :ha ha ha ha:  :ha ha ha ha:  :ha ha ha ha:
trudiće mo se da vam otkrijemo sve što smo naučili za ove godine, gubljenjem vida za stegom, sitne cake i cakice koje nekad olakšavaju izradu i sve ono što vas zanima, a pod uslovom da smo i sami to savladali  :ha ha ha ha:  :ha ha ha ha:

17r9kh.jpg

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bio sa Lazzom, Mishom i Kuzmom.  Sve je bilo super, od domacina preko izlagaca do gostiju sa namerom da nesto novo nauce , pecaju i uzivaju u prirodi i druzenju.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bilo je dosta ribe, ne nesto posebno krupne. Moram da primetim da pastrmke pogotovu one krupne ima manje nego kad sam bio prethodna dva puta (5-7 godina cini mi se). Lipljena ima u finom broju ali se nije nesto preterano zanimao za povrsinu pa smo vecinu dobijali na nimfe. Zanimljivo na suvu musicu sam znatno bolje prolazio preko dana po najvecem suncu nego uvece.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Bilo je super! Sve pohvale Kolasincima. Bilo je druzenja, pecanja, a i dosta toga da se nauci od Veljka.

Andric Veljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.10.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala svima sto su dosli na druzenje u Kolasin,evo i par fotografija.Sve je bilo odlicno.....smestaj,ljudi,sala,druzenje,seminar,radionica.Sve u svemu fanatasticna organizacija ribolovackog drustva Kolasin na celu sa Nikolom,koji je najzasluzniji za trenutno stanje Tare,kao i za organizovanje ovakvih okupljanja.Jos jednom svaka cast za sve...

Smestaj...kod Zorana i Ratka  tel:+38268676002

124kis5.jpg

24wr1uq.jpg

34ziwdf.jpg

2nc18ci.jpg

Andric Veljko

Junior member
Učlanjen(a)
25.10.2007.
Broj reagovanja
0
Posebno sam se odusevio sa Kuzminom ekipom iz Nisa,opusteni,fantasticni momci,svaka cast...a i lokalni ribolovci su prezadovoljni sa Kuzminim predvezima,koji su i vise nego odlicni....

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Nisam se tako lepo proveo kao minulog vikenda u Kolasinu. Neznam sta bih istakao jer je apsolutno sve funkcionisalo kako treba.
Organizatori nisu dozvolili nijedan propust, Imao sam utisak da se sve vreme nalazim na nekoj musicarskoj planeti. Cak i kada nismo bili na pecanju glavna tema svih prica bio je ribolov i ribe. Uspeo sam i da se napalim na novu ribu u svom zivotu-Struna. neznam saamo kada cu ga i gde loviti.
Cetiri dana ribolova na Tari, Mrtvici i Moraci je premalo pa cemo ubrzo ponovo u Kolasin
Bilo je lepo na seminaru pratiti jasno i konkretno Veljkovo izlaganje (ili predavanje) i sve vreme zainteresovane ljude koji su jedva cekali da i sami isprobaju nove fore ili se posavetuju sa instruktorom oko ispravke gresaka koje imaju u FC
    Pozdrav kolasincima i VIDIMO SE USKORO

Prilozi

• Tara.jpg
    Tara.jpg
    113,2 KB · Pregleda: 146

Lim

Newbie
Učlanjen(a)
18.01.2007.
Broj reagovanja
0
Drugarski pozdrav od "konkurencije" !!!