Fly Reel Rapture Guide Master 5/6

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
po izgledu sudeci bi trebalo da valja, tipican kinez bez nekog zvucnog imena neke renomirane firme za koju ih isti rade...ali ako je to vise od 100 evra ja to ne bi kupovao a da ne bi najprije isprobao I dobro pregledao. Bitno je kako se sve to ponasa I da li oce da ustipne kanap prilikom izvlacenja...no, treba to malo probati pre nego se odlucis. Ako ces da samo prakticno gledas, I jeftiniji neki ce raditi isti poso ako ne lovis jake, brze I teske ribe....Ako bas zelis nesto tebi dopadljivo onda je to druga prica. Moj savet, probaj I ako se tebi dopada kupuj. Nije bitno sta ja mislim I da li se meni dopada. Bitno je samo da je kvalitetan I da ne stipa kanap...I mozda jos koje sitnice...ali tu ne mogu nista jer ga nisam imao I ne poznam nikoga ko ga je imao ili ga ima.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Verovatno mislis na Rapture Guide Master ADC cim si spomenuo tu cenu.
Ja se razmisljam da sebi uzmem AMC koji je duplo skuplji a i izgleda mi sasvim odlicno.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
еко,тај скупљи сам купио у краљеву и користим, прва лига,нећеш да се кајеш, само види да ти продавац намести за десну руку, тешко за схватање како сам то да урадиш.
видео сам и овај јефтинији, и није толико лош, имао га колега из врбе код краљева.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Rade, hvala ti na preporuci.
A to za okretanje spulne nema problema, vec sam par puta radio na nekim cekrcima.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Ovo je ADC

eg3eq.jpg

Exquis

Junior member
Učlanjen(a)
05.03.2013.
Broj reagovanja
0
Jel se jazlikuju jos u necemu sem u izgledu?

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Verovatno Da, nisam imao prilike da ih uporedim.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
video sam samo trenutak kad je Aco iz Vrbe na  nasem viru, a spremalo se neko slavlje, okrenuo jedan obrt, u tom trenutku nisam jos bio kupio ovaj drugi /slovo M znaci majstorski/, doduse bio je manjeg kapaciteta, konstrukcija i materijali sasvim razliciti, ali mislim da i ovaj jeftiniji nije za bacanje, i spulna je aluminijumska-ne grafitna, toliko od mene

Vrh Dno