Fly Reel Rapture Guide Master 5/6

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja imam crni...kinez klasican....lagan...otpade mi rucica letos na pecanju ...odvrnuo se saraf i ladno nisam ni skontao...koliko para toliko muzike....sad pecam bez rucice :hammer: :hammer:...sad cu da kupim drugi isti takav pa da imam rezervnu spulnu pride :hammer: :hammer:....meni se opasno svidja crni model...oko 30e sa postaarinom kosta...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nesto u tom stilu...mozda ga I ja narucim cisto iz znatizelje da ga malo isprobam, pravo me zanima kakav je za te pare jer na slici izgleda bas pristojno http://www.ebay.co.uk/itm/ALUMINIUM-FISHING-FLY-REEL-TROUT-2-1BB-/221176444336?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN&var=520131095347&hash=item337f24b5b0

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
sebastijane, moj  rapture amc 5/6-italijanski, na sage xp-u,  a vise ga volim nego  cekrk sage 1650
za tih 7300 din., koliko sam dao proletos, mislim da vredi

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Definitivno ga kupujem...
Rade, kakav ima zvuk, cuje li se kad se izvlaci kanap sa njega?
Inace ovi cekrci su Trabuco proizvodnja, trebalo bi...  :-[

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
јесте  трабуко, купљен у краљеву-адранима , још једном одох да проверим, окрећем и не чујем ништа. надам се да ће тако и даље бити и добро служити/наравно, све има свој век/, искрено и ја сам у почетку сумњао!
дакле овај мој примерак  је засад ок.

darkofly

Newbie
Učlanjen(a)
03.02.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam se podnovio novim  Rapture Guide Master ADC za narednu sezonu ,nadam se da ce biti dobar, za pocetak jedinu manu koju sam nasao je zavrsni finis koji je po meni veoma los, boja kojom je farbam u crno ne deluje mi kvalitetno i previse ima peckica od farbe .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
darkofly je napisao(la):
Juce sam se podnovio novim  Rapture Guide Master ADC za narednu sezonu ,nadam se da ce biti dobar, za pocetak jedinu manu koju sam nasao je zavrsni finis koji je po meni veoma los, boja kojom je farbam u crno ne deluje mi kvalitetno i previse ima peckica od farbe .

Tebi se izgleda neki falš zalomio. Ja ih imam dva komada, oba sasvim solidno rade i nemaju te "peckice".

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
To mozda moze da bude i problem seriske proizvodnje.

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
и овај  колеге из врбе је имао пецкице, но за те паре  могло се и очекивати тако нешто, нема ништа док  робу не видиш и пробаш /ако си нпр. куповао преко интернета/ .

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
radezamora je napisao(la):
нема ништа док  робу не видиш и пробаш /ако си нпр. куповао преко интернета/ .
Rade,ne bih se složio s' ovom tvojom konstatacijom...
:nowink:

Послато са HTC  користећи Тапаток 2

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
50
naravno, nije iskljucivo tako, ali si zadovoljniji kad robu imas ispred sebe, za npr. stapove i skupe stvari treba da se oznojis pre nego sto sam vidis sta ti treba, pa forumaris u nedogled, te opet se vratis na internet, itd, najbolje da ti neko preporuci ko je strucniji a ti imas poverenja u njega. uvek kad sam nesto odabirao nedostajale su mi pare, i u nedogled  tako.

ima ljudi koji za ovaj cekrk misle da vredi za  koliko se prodaje, a i naravno onih drugih.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Evo da ja napisem moj primer...
Elem,nedavno sam realizovao kupovinu stapa od clana ''Djole''...
Znaci,ja coveka niti poznajem,a niti sam video sliku stapa,niti sam imao neku informaciju o tome u kakvom je stanju stap...ali,otom potom,dogovorili se mi,i covek lepo poslao stap...
Kad je paket stigao,malo je reci da sam bio odusevljen...stap profesionalno upakovan,u kanalizacionoj pvc cevi,pa onda u gacama,a sam stap ocuvan do zla boga,kao da nikad ni koriscen nije...sve to zavisi od prodavca,trpajuci u kesu i ne zagleda sta pakuje, i onda posle ispadne da je kupio fals robu...gde god da je kupio cekrk ,neka zove firmu,i neka ga reklamira,ako je iole ozbiljnija firma ona ce da prihvati reklamaciju bez pogovora...
tako da,sto se internet kupovine tice,ja nikada do sada nisam imao zamerki...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Naravno,veoma korektan čovek,za svaku pohvalu!
Izvinjavam se zbog off topica!

Послато са HTC користећи Тапаток 2

Vrh Dno