[Foto Reportaza] Grza 20.Jun

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Svaka cast druze ja bas trazio takvu a zavrsio sa gomilom sitnih, posetih reku za veliki petak u petak :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
moraće mene ova rečica što pre da vidi.....prelepa je

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
Hvala Japanac na fantastik foto reportazi moje reke miljenice,koja me nikad nije razocarala. Ostareo sam uz nju :yeswink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Nema na cemu, Bucko. Reka je stvarno fantasticna, i kad god krenem na nju, ulov mi nije ni na kraj pameti (ako bude- super, ako ne bude- puna kapa i samim tim sto sam je opet video). :)

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
        Japanac,kada sam ja izjavio isto misljenje kao ovo tvoje,bio sam ismejan od vecine ''kolega''. I meni je prijatan boravak i mahanje na reci,a

ulov ako dodje-dodje.

Sto rece jedan nas stari AS u ribolovu'' nekad sam lovio puno,zatim krupno a sada samo pecam'' :tbumb:

TIHI kolega,izbegavaj Grzu nedeljom. Ludnica je od vikendasa,izletnika,buka sa raznih radija iz razlicitih automobila,do daske pojacnim.

Deca se jure na sve strane,HAOS.

Ako resis da ides a budes imao problema i vidis ribokradju 064-17-213-96 MAFKE  :bat:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Bucko hvala na savetu, nisam isao na Grzu.

Kad si vec pomenuo ribokradju, dali postoji neki spisak telefona nadleznih ljudi po regionima ili po revirima. Posto sam u poslednje vreme veoma cesto obilazio razne terene i svaceg se nagledao. Nisam mogao nikako reagovati jer sam nov u musicarenju i ne poznajem mnogo ljudi pa samim tim nisam znao ni koga da pozovem i prijavim, a to bi vrlo rado ucinio.

Juce bas  na Jermi, odma posle zanaka koji oznacava revir  i na kom jasno pise da je dozvoljeno samo musicarenje njih petorica raznoraznim tehnikama pecaju, bile su zastupljene sve tehnike sem musicarenja.

Imao sam situaciju na Grzi da dvojca jedan na varalicu drugi na ninfu vade sve sto im padne pod ruku i trpaju u torbu. A umalo me i ne izudarase kad sam onu lepu pastrmku posle slikanja vratio u vodu, rekli mi da nisam normalan da oni po ceo dan pecaju nebi li upecali nesto tako lepo a ja se tako bahato ponasam upecao i vratio nazad...  :)  :)  :)

Bilo bi lepo da neko napravi neki spisak nadleznih ljudi bar po revirima da se zna koga zvati i prijaviti ovakve situacije...

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Neznam brate odakle si, ZR "Timocka Krajina" uz kupljenu dozvolu deli odstampan kartoncic na kome
stoje minimalne mere, vreme lovostaja i telefonski brojevi ribocuvarske sluzbe... tako da u svako doba
mozes da pozoves ribocuvara na mobilni ako bilo sta primetis...brojevi su podeljeni po podrucjima
tako da bez obzira u kom si delu, zoves onog koji je nadlezan. Mada mislim da je od svega toga
slaba vajda, ali nista ne steti, a ako ne steti, onda mozda moze da koristi...

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
    Kolege,na Grzi nema mreze,morali bi da se vratite do prvog restorana,tu se javlja signal. Ja savetujemkolege da se ne upustaju u rasprave,

nego''podmuklo'',koristeci zum na aparatu smireno slikati prekrsioce i njihova vozila,to je 100% posla odradjeno  :tbumb:

Evo nesto cuvara sto je ostalo i jedva pokrivaju terene:

069-78-77-01 Igor,069-78-77-04 Miljan,069-78-77-03 Valter,069-78-77-05 Marko,069-78-77-06 Darko.

Neko ce se pojaviti za 40min a i pre. Kazne za pastrmke ispod mere su STRAVICNE.

Na raskrsnici je nekada pisalo''reka pod posebnim rezimom'',VELIKA TABLA. Sad ljudi sa dozvolama daju sebi za pravo da kupaju plovkove.

Nigde ne pise da je zabranjeno. Ako ne budete omogucili kontakt sa cuvarima, 061-67-44-57-4 MAFKE (br.za hitne slucajeve),a ja saljem

cuvara ili ga dovozim za 30 min  :yeswink:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7b8b0LaMx4E[/youtube]

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
batina plus po dzepu i ima da se opamete

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
Oholi,kada bi znao koji je to raj nekada bio,pa prvi revir u Srbiji  :doh: Na ovim prelivima si na svaki zabacaj mogo da dobijes krupne kalife.

Moj pokojni prijatelj Babic iz Paracina,kada je video tu lepotu doselivsi se iz Bosne 96-te,i primetivsi da bivsa Cuvarska Sluzba ne postize da cuva

Grzu,dogovorio se da mu daju teren na gazdovanjea uslov je bio samo dozvola. Normalno da je to islo u prilog cuvarima,ko nije posedovao dozvol.

placao je dnevnu 10 DM. Poribljena je cela Grza,pa je i Memedovic sa ekipom napravio reportazu za RTS 1,Blafu je bilo zabranjeno da dodje :whistle:

Osnovao je musicarsko udruzenje ''Posejdon'' iimao tim takmicara. Poginuoje na moru,od glisera i kao da je znao da ce nesto da se desi

kazao mi je''da mene nema 1 nedelju,haos bi nastao'',cuvari su radili po 3 dana sa 3 cuvara na smenu i spavali u planinar.domu.

Vrh Dno