Z
Zakula
Guest
Sjeki,znam da ti imash ovaj shtap...Jel mozesh da mi "docharash" njegove karakteristike malo??Takodje,bih voleo da chujem svachije mishljenje o istom...
Sjekloca je napisao(la):Jedno 7-8 komada sam podijelio okolo
Mnogo sta ti neznas, pa zivis.... sta ti fali?Mixmaster je napisao(la):Nisam znao da kod nas ima promotera Loomisa.
Slabo zalazis po boljim prodavnicama... provjeri malo! Bilo ih je nekad, a sad - neznam.Mixmaster je napisao(la):Nikad nisam ni video (vidio) štap Loomis u našim prodavnicama.
Mixmaster je napisao(la):Voleo (volio) bih da pročitam malo više o Sjeklocinom promovisanju štapova, ako je to moguće.
O cemu ti govoris molim te reci mi, o reci mi? Koji je tvoj smislen post obrisan? Zato molim te nemoj da optuzujes sajt, za ono sto nemozes/neces/nezelis da uradis. Takve tinejdzerske egzibicije ti ne prilice, valjda.Sjekloca je napisao(la):Ja bio poceo da pisem post o testiranju (ali onom pravom) stapova, al administratori i moderatoti nasli za shodno da to nije tema za ovaki forum te ga izbrisali. Planirao sam bio da predstavim kompletnu proceduru i dobijene, te prezentovane, rezultate jedno dvadesetak stapova vishe i visoke klase sa nekih desetak testiranja i prezentacija, medju njima naravno i Loomisa, ali... sta da radim... glupo mi da nastavim tekst ciji je prvi dio obrisan.
Sjekloca je napisao(la):Mnogo sta ti neznas, pa zivis.... sta ti fali?Mixmaster je napisao(la):Nisam znao da kod nas ima promotera Loomisa.![]()
Slabo zalazis po boljim prodavnicama... provjeri malo! Bilo ih je nekad, a sad - neznam.Mixmaster je napisao(la):Nikad nisam ni video (vidio) štap Loomis u našim prodavnicama.
Mixmaster je napisao(la):Voleo (volio) bih da pročitam malo više o Sjeklocinom promovisanju štapova, ako je to moguće.
'Teo sam i ja da budem kapetan ladje.....![]()
![]()
![]()
Opet n'umes da citas.... gde sam ja to napisao KOD NAS???Mixmaster je napisao(la):Sjekloca, ja sam potpuno siguran da kod nas nikad nije bilo promotera firme G. Loomis
Mixmaster je napisao(la):.... niti prodavnice njihove opreme.
Mixmaster je napisao(la):Hajde, dokaži nam da pišeš istinu. Vidim da si prestao da glumiš Nišliju.
Mixmaster je napisao(la):Voleli bi takvog saradnika na forumu.![]()
Mixmaster je napisao(la):... Valjda treba da razmenimo znanja, a ne s..nja. :yeswink: