Gde se moze kupiti?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Tacno tako nikollice, ne place se nad prosutim mlekom. Mogao si mozda da aporodjes jeftinije, ali sta je tu je. Za 10000 dinara niko nije umro, tako da se opusti, pusti neku dobru muziku i kreni da motas muve. To je osecaj koji se retko javlja....nerazmisljao o lovi vec o muvama. Pogledaj po sajtu imas GOMILU recepata, pitak sta ti inje jasno i dobordosao novi flyTYERU

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ako ti nije problem, dodji jedan dan od utorka nadalje u Pančevo (za vikend sam na Ribniku, a u ponedeljak idem u Petrovac na Mlavi poslovno, nažalost uloviti mene je mali problem!), ponesi sve i videćeš od mene šta čemu služi i kako se radi. Natovariću ti i gomilu materijala koje imam viška, ponesi eventualno i štap da siđemo na vodu.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Svak ti cast Milance. Ako resis nikolice imaces priliku da te poducava sjajan musicar i tyer. Ja ne bi propustio tu priliku!

nickollica

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2007.
Broj reagovanja
1
uaaaaaaaa :( :( :( :( :( :(....u zavicaju sam....tj...jagodini...i narednih sedmica sam ovde na praksi.....ajoooooo...cry....voleo bi da ti se pridruzim...ali...od juna sam u bg...pa ako moze tada...malo sam nezahvalan sto pitam...ali takva je trenutno situacija......inace..poceo sam nesto da vezujem ili testiram...da vidim cisto sta,kako,gde...i vec imam problem.....kako da uradim zavrsni cvor...finish?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Za sva pitanja koja imas slobodno otvaraj nove teme, tako ce biti lakse svam i tebi da dobijes odgovor i onima koje zanima da nadju i onima koji znaju da vide temu pa da ti odgovore!
Salut!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ukucaj "whip finish" u google-u i naći ćeš i step-by-step čćanke i video klipove!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
U principu ponuda je vrlo jadna. Ja malu bobinu trazim vec par meseci. (kad smo vec kod toga ako neko ima neku visak neka posalje pp)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Zdravo zovem se Nikola iz Vranja sam poz svim kolegama gde nabaviti konce za telo i osnovne posto su mi pri kraju u malo vecim kolicinama i postoji li alternativa u nekim koncima koji se upotrebljavaju u drugim svrhama unapred hvala  :bye:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Buvljak, kinezi, ostale prodavnice...
Prati forume ispadne nešto i u oglasima...
Imaš svega i u timeflyfishing shop...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
228
Dajte neku lokaciju u Banjaluci gde može da se kupi pribor i oprema. Idem par dana pa da procunjam...  ;)

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
812
Kada sam poslednji put bio u Banja Luci, ova radnja me je oduševila.
I pribora i materijala koliko hoćeš.

http://www.musicar.rs/mineco-banja-luka/

Problem je što ne znam da li su i dalje na istoj  adresi...

Vrh Dno