E kada sam odgledao ovaj video postade mi lakše

vidim da nisam jedini, zapravo ja nisam išao baš u takve skrajnosti...malo sam se nečkao da probam ali predomislio sam se, no sledeče godine definitivno hoću

(samo da je zdravlja). Prošle godine sam probao to na moru ali bez štapa, povlačio sam neku nimfu iz ruke i igrao se sa pirkama i šparićima (par sam i ulovio) ali o tome nisam nikome govorio

onda sam u dva navrata probao i u jezeru i lovio neke bodorkice i grgeče

Drugi put je išao jedan rođak samnom a nije znao da u đepu imam namotan nalon i mušicu

pa mu ja kažem sad ču da zaronim i da uvatim bodorku...on se samo smejao a nije znao za moj trik...ja zaronim i kroz minutu izvadim cca 15cm bodorku, posle mu kažem hočeš sada malo kojeg grgeča da izvadim on sav u čuđenju ajd...i ja izvadim grgeča od nekih 10tak cm

--- ništa mu jasno, posle sam mu pokazao u čemu je fora
Ovo je mnogo zanimljivije, pogledajte (dok sam ove godine ronio sa somovima sam razmišljao o takvom pokušaju ali sam sam sebi govorio čekaj još malo pa iz čamca ko sav normalan svet a do toga na žalost nije ni došle jer me omele neke neplanirane stvari - pa si sada mislim, što nisam probao hehe teško meni

)
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/Vzzx0QdaZyw&hl=en&fs=1&[/flash]