Gradac 2015

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Isto ovo sam i ja čuo pre nekoliko dana. Godišnja 4000 dinara, ne treba republička.

Ne dopada mi se to uopšte. Premalo novca za EKOD Gradac.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Malo mi je sumnjiva priča da može gradačka dozvola BEZ republičke. Gradac nije privatan posed, već zaštićeni rezervat..... ako se nisam zeznuo.
Nema razloga da ti je sumnjivo, posebno dobro-posebna dozvola. Sasvim logican stav drzave.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Pa super, eto nama krcatog Gradca..vise ce ljudi dolaziti, manje cemo upecati...vuksit a ovce na broju...fuuuuuuuuuuuj.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa logicno je da covek sam bira gde ce da peca I kome ce da plati dozvolu..e sad bice vasar na gradcu to stoji masa ce kupiti godisnju dozvolu..ako je tako lopta je strani ekod-a da propisu neke mere da bi vodu zastitili jer ce ocigledno biti prenapadnuta sada....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Do sada je bilo da se na svim zaštićenim rezervatima uz dozvolu tog rezervata ima i jedinstvena dozvola. Meni je, u svakom slučaju, svejedno jer ću uzeti republičku dozvolu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Meni je kupovina dizvole mozda I veca prevara od placanja tv pretplate..dozvolu niti sam kupio niti cu kupiti..bar ne u srbiji...jer ne znam u  srbiji  sta placam jer na vodama gde ja pecam redovno rade mrezarosi I strujarosi tako da moj dinar videti nece...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Da li je realno da ću u revir Graca da puste varalicare? Načuh nesto pa ako bude istina e onda do kurca :(

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Drugari, da vam ja nesto kazem...
Ako je istina da je cena dozvole na Gradcu spustena, bojim se da je to pokazatelj da je drzava pocela da se brine o njemu... tj to je stari dobri recept koji za cilj ima da se reka unisti i da onda neko "napredan" dodje da je "kupi" ili uzme u zakup (sto je verovatnije) na jedno 100 god... jos ako je ovo za varalicare istina, stvar je vise nego ocigledna...
e onda ce parking kod manastira da kosta kao sad dnevna dozvola...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Da li je realno da ću u revir Graca da puste varalicare? Načuh nesto pa ako bude istina e onda do kurca :(
ako se posmatra iz ugla isplativosti revira totalno je realno da pecaju i varalicari i da bude jeftinija dozvola . tako ce doci do masovnije posete i veceg prihoda ...normalno da se to nece svideti musicarima koji vole da bude sto manje ribolovaca na vodi ali ce se svideti korisniku jer ce sigurno ostvariti prihod
da sam ja korisnik bez razmisljanja bi pustio i varalicare da pecaju

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
dobiješ varaličare a izgubiš mušičare. Da ne pominjem varalice, trokrake itd

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zabranjen je ribolov pastrmke na trokrake . baki , ja ne navijam za varalicare ali koliko realno ima musicara u odnosu na varalicare i sta bi ti radio da treba da ostvaris prihod?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa ja ne bih to tako uradio al ko mene pita donji tok je za varalicu i ćao e sad što se ne pkribljava i čuva to je drugo. Realno Gradac nije reka varalicarskog tipa bar meni k

Vrh Dno