Gradac 2015

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Radio ne radio svira ti radio Xaxaxaxa kolko god da je mora se ići :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
inače, ako se desi to neko čudo pa ja svrnem i do Gradca, gde i kada se mogu kupiti dnevne karte ili je to 100% da lovim bez karte pa kad dođe čuvar njemu platim. I, ako platim kod čuvara da li je skuplja i ako je koliko? Možda čuvar ima broj telefona na koji ga pozoveš i kažeš mu, ja sam taj i taj i tu i tu sam pa da ne lovim na šverc platio bi dnevnu? Na nekim mestima kod nas je tako, pozoveš čuvara pre nego stigneš na vodu on je več tamo, sačeka te, platiš direktno njemu kartu i loviš. Mada sada u zadnje vreme možeš za mnoge revire da kupiš preko interneta kartu i isprintaš je. Tako ja radim za neke vode več par godina.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Kupis kod cuvara. Mala je sansa da te ne nadje. Cena ce biti ako se ne varam 1000din. Sto je manje od 10e. A dao Bog ima ljudi koji su cesto na gradcu pa zovi da ne ides sam...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ok, ako dolazim sigurno je da cu se javiti jer bi volio da upoznam jos koga uzivo sa nasega foruma...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Samo još 18 dana do otvaranja a valjevci ćute ko zaliveni ....  :'(

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sebastiane javis se Bakiju i meni daš 10 e i kutiju na pregled da vidimo da nema kontra luke neka udica xaxaxa

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:hammer: :D jao bre što si ti neki baš fini domaćin  :D  :D :hammer:

nema šta, gostoprimstvo na nivoju!!!  :tbumb: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Šalim se malo. Nista ti ne brini bićemo dobri domaćini :)

ZareVa

Junior member
Učlanjen(a)
10.01.2014.
Broj reagovanja
0
Ti si Maricu ako se secam polu-Valjevac, to ti je sinonim za Valjevca u Bg (cesta ne autohtona vrsta, gotovo cesca od crnogorca u Bg)...bices coveku polu-domacin posto si nas se stideo i odrekao  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja nikada ne mogu biti Beogradjanin ( iako zivim u Beogradu vise godina nego sto sam proveo u Valjevu) jer sam rodjen u Valjevu samim tim sam Valjevac I to mnogo veci od vas koji tamo zivite ( a dosli iz pizdinaca (prim.prev zargonski receno za manja mesta pored Valjeva)) I po tome sto su mi roditelji valjevci, I baba I deda, tako da jbg moram da te razocaram. Rodjeni Kolonijas sto mi se cini (ako si pravi Valjevac) ima neku tezinu u nasem gradu. Cak sta vise ja sam VISE KOLONIJAS nego Valjevac a sam znas da se REPUBLIKA KOLONIJA otcepila od Srbije 1992 godine a samim tim I Valjeva  :hammer: :hammer: :hammer:

Tako da Sebastijane nemoj da brines :) ako nista imace se bar za rakijicu I neku slaninicu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A ZARETU cu za kaznu LICNO da pregledam kutiju sa musicama  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
:hammer: :D jao bre što si ti neki baš fini domaćin  :D  :D :hammer:

nema šta, gostoprimstvo na nivoju!!!  :tbumb: :hammer:

Seb, znaš kako se kaže: "U goste se nikad ne ide praznih ruku".  :D  Ili: "Gost otvara vrata nogom" ( jer su mu ruke pune poklona ).  :hammer: 

PredragUE

Senior member
Učlanjen(a)
09.12.2014.
Broj reagovanja
59
Ako kupim dozvolu pre nego me nadje cuvar jel mogu da lovim na udicu sa kontra tegom.... :whistle:

Bez sale nisam nikada bio na Gradcu...jel obaveza udica bez kontra kuke ili je ovo neka lokalna zajebancija....a cim izadje info o otvaranju planiram....

Vrh Dno