Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa i potocara iz jadranskog sliva i kalifa su alohtone tu.... Nisam primetio da smeju da se nose...
ili gresim?
Daj pliiiz.... Da ga ljudi ne zele u gradcu ne bi bio u njemu.
Ps: i saran je alohtona vrsta.... Samo doneta na ove prostore davnih dana... Tako sam nesto procitao. Ne znam sad, kalifa je kod nas imala meru i lovostaj..... Itd....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
saran je toliko dugo prisutan da se smatra autohtonim,kalifa se ne bi smela vracati u vodu po zakonu...

Član 28.
Zabranjeno je unositi alohtone vrste riba u ribolovnu vodu.

no medjutim rezim gornjeg toka Gradca je pod posebnim rezimom ,a i svejedno ljudi rade sta im se radi  :D

u sustini nemoj da dalje nastavim da interpretiram zakon,ima rupa koliko zelis,toliko da.... ne bi bas da dajem lose ideje ljudima,za koje zakonski ne mogu da odgovaraju .zavrsicemo na ovom  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Riba je vracena brzinski u vodu taman da zavrsi zapoceto. Mada bocnuo sam I drugog drzao ga par sekundi I spao. Ne znam sta ce mu mlada reci za to :) druga slika je da se ima uvid u debljinu lipca, kao Drinski prelep je. Zao mi sto nusam imao vremena da ga lepo namestim jer ima prelepo peraje :)

Prilozi

• 20160319_095237_1_1.jpg
    20160319_095237_1_1.jpg
    492,3 KB · Pregleda: 110
  • 20160319_095223_1_1_1.jpg
    20160319_095223_1_1_1.jpg
    150,9 KB · Pregleda: 110

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A sad u lov na Prasence. Pero snimi samo neko tu do 25 kg :) Dres imas I milina.  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hvala Gegula. Jeste da tesko obecam ali kad obecam ispunim. Gradac je posle ovoga crno- beo  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Meni je samo žao što će moj ciganin biti konobarica u partizanovom dresu. Neću moći da jedem to prase pod takvim uslovima.  :drool: 

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jesam priznajem :) sad je najlakse uhvatiti lipljena na Gradcu.Stavis meredov I on upada. Ovo najlakse se odnosi na one koji ciljno idu da pecaju lipca I koji imaju adekvatnu opremu npr Stap za Gradackog lipljena :) e sad Tihi ako hoces da budes ja mogu da ti posudim stap da uhvatis lipca dok je lako uhvatiti ga. Pa da se pridruzis meni I Oholom u krivolovu ove godine :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Jesam priznajem :) sad je najlakse uhvatiti lipljena na Gradcu.Stavis meredov I on upada. Ovo najlakse se odnosi na one koji ciljno idu da pecaju lipca I koji imaju adekvatnu opremu npr Stap za Gradackog lipljena :) e sad Tihi ako hoces da budes ja mogu da ti posudim stap da uhvatis lipca dok je lako uhvatiti ga. Pa da se pridruzis meni I Oholom u krivolovu ove godine :)

E takvog te volim, priznas da si zasrao i sve bih ti oprostio, ali gazenje po lipljenskim boistima koje imas zelju da pecas ciljano krivolovis na Gradcu ne mogu da ti oprostom. Pao si u mojim ocima... A cak si i stap za tu vrstu ribolova kupio, gde ce ti dusa.... :lurk:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ah avaj a ko nije gazio. Imam cipele koje prepoznaju lipljensko bojiste pa zaobilazim na vreme :) u poredjenju sa vasim gazenjem ja sam mala maca Xaxaxaxaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I nema sta da priznajem ja sam najavio krivolov I da idem na lipca. Svi su procitali :)

Vrh Dno