Gradac, reka snova

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Bojane, imao sam jutra za pamcenje na gradcu, kad kidise ko blesava, cak sam je na popere za bucova dobijao...al uvek se posle nekoliko riba premestim. Tek kad sam poceo sa takmicenjima sam provalio koliko ribe moze da se iscacka na jednom mestu. Al i dalje kad pecam ne mogu da pecam kao na takmicenjima....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Onda ja stalno pecam kao na takmicenju, obzirom da niti volim niti mogu nesto da pesacim :hammer:

Ovako bacim sidro i ne vadim se sa mesta :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa jbt kako da pecam ko na takmicenju kad se posle 25 riba na potezu od 50 metara smorim i odjebem pecanje.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Do manastira Ćelije može kolima, posle peške ili da iznajmimo magarca :D

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Kad hoces direktno na Sareno platno ne ide se na manastir Celije vec na manastir Lelic

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Hvala Bojane za info,red bi bio da posetim taj teren,samo da ne giljam daleko bas,naplaninario sam se za dva zivota. Nekako me odbijaju reviri i guzve ali,mozda bude zanimljivo + poznanstvo s'nekim normalnim kolegom  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne razumem sto te  odbijaju reviri, na koliko si ih bio? To su jedina mesta gde ima pastrmke u normalnoj kolicini, makar kod nas.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Danas Baki I ja na Gradcu. 30 riba, 15 na nimfu 15 suva. Otkacilo mi se u nogama jedno 10 kom I omasio sam brat bratu 20 kom.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Danas Baki I ja na Gradcu. 30 riba, 15 na nimfu 15 suva. Otkacilo mi se u nogama jedno 10 kom I omasio sam brat bratu 20 kom.
daj jednu detaljnu analizu  :) danas si obucen za izradu i tumacenje  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Bilo bi I vise vrv da sam od starta krenuo suvom ali sam uzeo od Oholog Sunray kanap da ga probam pa sam od Paceta nimfario do Sarenog platna. Pecao sam na jednu nimfu nisam menjao I uhvatio 15 riba od toga par od 40 i jednog lepog muzijaka od 42-45 cm sa kljunom. Prelepa riba. Na Sarenom sam stavio suvu. Hvatam tri lepe ribe I posle toga  krecu promasaji I spadanja :) Sva riba u coskovima I pod granama. Kako vreme odmice namestam ruku I uspevam da uhvatim 7 kom na jednom mestu blizu Paceta. Sto se tice analize skontao sam koju sistem mi treba za nimfu kao I koju udicu vise necu koristiti za suvu musicu jer mi je sa nje spalo oko 10 riba. Sve u svemu dobro pecanje.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne valja ti analiza ričma.  :nowink:  To je šturo i prilagođeno amebama. Rekli smo da svaki podatak mora biti u procentima!!!! Jedino su oni merodavni.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nemam sad vremena ali u sustini rekao sam narodskim jezikom verujem da drugari razumeju a i nije neki ulov ostvaren samo 30 kom uhvacenih, nek rade analize ovi sa 80-100 kom sta cu ja za 30 riba da se smaram.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A Bravo Maricu care, legendo lepo sto si izasao na vodu i uhvatio to malo ribe. EEEE bem ti musicare drugare. Od danas ne pohvaljujem niciji ulov. 'S u PM

Vrh Dno