Kao sto rekoh, meredov sam izgubio pred kraj pecanja, a ja bih najvise voleo da sam ga imao u tom trenutku jer vise od polovine riba nisam mogao da prihvatim bez njega. A sto se tice iznosenja na obalu, svi zivi to rade. Nije neki greh, ljudi to rade cak i na takmicenju... Ali da ne bude da se branim drugima, licno mislim da se riba mnogo vise povredjuje meredovom nego iznosenjem na travu. Necu da glumim ludilo i da kazem da ne znam to pravilo, znam, i svesno ga krsim za par lepih fotografija. Duboko verujem u to da iznosenje ribe na obalu na 5 sekundi nece da je ubije niti da joj nanese dozivotne traume. Hvala na upozorenju, ali ja postujem samo pravila u koja verujem.
(Nisam covek koji ubija kilograme riba svakog dana, koji zagadjuje vodu u kojoj zive... Nikad nisam ubio ribu upecanu musicarskim priborom i trudim se da misljenja ljudi koji to rade promenim. Sad to sto ja iznosim neke ribe koje zelim da slikam na obalu je iskreno moja stvar, ne verujem da to toliko steti ribi i nema potrebe da napravimo sad ogromnu diskusiju oko toga.)
(Nisam covek koji ubija kilograme riba svakog dana, koji zagadjuje vodu u kojoj zive... Nikad nisam ubio ribu upecanu musicarskim priborom i trudim se da misljenja ljudi koji to rade promenim. Sad to sto ja iznosim neke ribe koje zelim da slikam na obalu je iskreno moja stvar, ne verujem da to toliko steti ribi i nema potrebe da napravimo sad ogromnu diskusiju oko toga.)