Gradac, reka snova

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
256
Iskren da budem ja ne brinem ni za reku ni za obale ni za pastrmke... promeniće se malo tereni, biće zanimljivije, pastrmke će se ubaciti ponovo a neke će i preteći... Tragedija je za ljude i njihovu imovinu, ko u današnje vreme da kupi pokućstvo ili da zida ponovo...nema bre para nizašta a ove lopurde kradu li kradu... i slikaju se za televiziju a ljudima pred očima prolazi ceo život  :doh:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Sta je bre vama, nece ovo mnogo da utice na populaciju ribe u reci.
Pa setite se pre 2-3 sezone, isto je u ovo vreme bila ogromna voda na Gradcu. Gradac je tada bio kao ''more", bio je toliko veliki da je pomerao neke stene koje su na tim mestima decenijama stojale.

Kako bre strasni lopurde? Gde zivis ti covece, pa jer vids da ce Vucic sve da nas spase?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ovako velika voda (na tako maloj reci brzog toka kao gradac koja nema ogromne virove velikih dubina koji bi sluzili kao zaklon ) ce sigurno mnogo uticati na riblji fond .
secam se pre nekoliko godina na rasini . posle velike vode poput ove vidno se smanjio riblji fond  :(

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja ti kazem da je ovakva voda vec bila na Gradcu, mozda cak i veca. Neka kazu ovi sto su tamo, Pero?
Rasina je skroz drugi tip reka, Gradac je nesto drugo...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ove slike su kada se voda dosta povukla. vidi se dokle je bila . nema riba uslova da se sakrije na reci poput gradca kao sto ima na moravi . hvatace se velike pastrmke kilometrima nizvodno ove godine

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Ma poribice se nije to problem, problem su ljudi i njihove kuce u donjem toku koje su poplavljene..

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nikad gradac nije bio ovoliki,mnogo je stete naneto i mnogo je kuca poplavljenih. A kad vidim kako je u obrenovcu ovde je jos i dobro.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
Od 1995 znam za Gradac i kanjon....pratio pricu o njemu......nikad nije bio ovoliki mucenik.....leleeeeee  :(
Sad ce samo da pikamo karte, sah i domine na Sarenom platnu  :doh:
Mogu i onaj basket sa Perom i gegulom da odpikam...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
530
Pa ako ja budem u ekipi sa njim ( bata Protom ) onda nemate sanse :)

Vrh Dno