Gradac, reka snova

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa ispade da niko ne zna da peca sem dvojice Xaxaxaxa Xaxaxaxa..

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Baki-Pa je napisao(la):
Uhvatili bi mi više da nije Mita preorao pre nas. Sledeći put ima da ga kvrcnem nekom kamenčugom po kolenu pa će kur da pobegne.  ;)

Sledeći put idem ja iza vas... i za svaku ribu koju preskočite a ja je bocnem packa po golom dupencetu :D Bojim se da će vam se guzice jako zacrveneti :sm:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu rezultati sami govore... cak je i omladinac koji prvi put peca pajkice na fly imao bukvalno tri puta vise ribe nego ti...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa dobro, svaka mu cast :) ja nemam problem sa tim :) mrzi me da kokosarim I da blejim po pola sata na jednom mestu..jbg svi drugacije pecamo..Neba I ja smo 3 sata blejali sa Ogijem, Vranom I Miroslavom I iskreno I da sam znao da cu upecati 10 riba +50 ja bih opet blejao sa njima u kaficu..

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Meni ulov nije sve, tu se razlikujemo jbg..niti placem kad ne ulovim niti se ljutim sto je neko ulovio vise od mene..al to sam ja..kvalitetna bleja sa ekipom, dan u prirodi a ulova ako bude dobro je ako ne pa sta da se radi  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Simpsone to je moje poimanje pecanja..druga stvar da prodajem ribu, ili da mi zivot zavisi od toga..to pre svega treba da bude odmor od svakodnevnice koja nas ubija ( posao, stres itd ) .. e sad neko voli da da maksimum I u tome a neko ne.. neko je u fazonu uzivancije..e sad sto su neki od nas kreteni pa pucaju nenormalan kes za opremu to je vec bolest a sede ceo dan u kafani  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Sledeći put idem ja iza vas... i za svaku ribu koju preskočite a ja je bocnem packa po golom dupencetu :D Bojim se da će vam se guzice jako zacrveneti :sm:

Znaš i sam da je to nemoguće. Nećeš imati živaca da kilaviš ko mi.  :bleh:  Naše guzice su na sigurnom.  :D

Vrh Dno