Gradac, reka snova

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pa moraju omladinci da se sklanjaju od nasrtljivih zenetina :D

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
56
Svaka cast momci... Hocu i ja na neku salmonidnu vodu posto od klena nema vajde, vodostaj sve manji riba se povlaci na nepristupacna mesta... Haos :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Realno najgori dan ove godine. Na misice izvadih 3-4 ribe... spalo mi je jedno 5-6. Riba se bas slabo javljala. Vidili smo mihaila da upeca prvu pajku i nauci malo da zabacuje. Medjutim nista od pajki za njega. Mada bar je malo skapirao zabacaje. Jos par odlazaka i bice dobar. Ja sam isao sa kumicom, devojka se odusevila.... juce je ceo dan samo o tome pricala :)
Upoznao sam gegulu i njegovog drugara.... obzirom da je grobar nije los lik :D
Obojica su me zagrejali da posetim donji tok drine....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Realno najgori dan ove godine. Na misice izvadih 3-4 ribe... spalo mi je jedno 5-6. Riba se bas slabo javljala. Vidili smo mihaila da upeca prvu pajku i nauci malo da zabacuje. Medjutim nista od pajki za njega. Mada bar je malo skapirao zabacaje. Jos par odlazaka i bice dobar. Ja sam isao sa kumicom, devojka se odusevila.... juce je ceo dan samo o tome pricala :)
Upoznao sam gegulu i njegovog drugara.... obzirom da je grobar nije los lik :D
Obojica su me zagrejali da posetim donji tok drine....

Taj donji deo je izgleda eldorado kad radi riba,još Peruci ima i čamac i zna mesta pa je to extra .
Što si vodio kumicu,tj šta je njoj to trebalo  :lol:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Najgori dan jer sam ja resio da dodjem...ali sam super prosao jer sam pio valjevsko I spavao ne sarenom platnu jos me moj brat grobar ispratio sa kozjim sirom..pa kud ces lepse I naravno upoznao reprezentativca oholog.....za klenolov kad god si raspolozen dobro si dosao...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Realno meni dan super bio :) volim da upoznam ljude sa foruma uvek... a za klenolov videcemo... iskreno drina mi nije u planu. Al ko zna :) volim ja klenove

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
kako cujem, ribe nema na gradcu.... ok, evidentan je manji broj onih 40+ al zato se covek savrseno lepo nalovi ovih 25-35cm. nevidjeno jake i ne odustaju uopste... na mom novom ljubimcu lamiglasu su prava torpeda...

ovaj put sam forsirao nimfarenje skoro ceo dan. uspeh je varirao, ali svako mesto je dalo bar koji promasaj. naravno i ovaj put sam se igrao sa lipcima. samo ovaj put uz dva koja sam sreo prosli put u viru u jednom momentu je samo prozujalo jos 4-5kom... prijatno iznenadjenje za mene.
jedinog lipca sam opet dobio na vidjeno i opet na nimfu sa oranz tungstenom...
pajki je bilo solidan broj...a oko sarenog je bilo i par riba 40+ uz spadanje mozda meni najvece ribe na gradcu

da ne duzim....

imgp6872.jpg

imgp6874.jpg

imgp6875.jpg

imgp6877.jpg

vece pre mog dolaska je bas jaka oluja opicila, sa sve gradom, ostaci granja su vidljivi oko i u vodi...

imgp6880.jpg

imgp6882.jpg

riba je bila selektivna...jela je sve muve koje sam joj ponudio :)

imgp6883.jpg

imgp6885.jpg

imgp6888.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Stap je bombonica.... vec sam ga par puta stavljao na muke sto sa ribama sto sa bas otezanim nimfama :) podnosi sve bez greske. Ono sto ja volim a to su vodeni zabacaji tu je takodje odlican. Prvom prilikom ces probati. Al na vodi.... na livadi je super...al voda je voda

Vrh Dno