Gradac, reka snova

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
oholi je napisao(la):
Al uzjvanje nije izostallo... mada na kraju smo dobili 'cestitku' od monahinja i upozorenje da ne izazivamo prokletstvo.... ne znam sta je sa ljudima.....

Je l' bilo nesto tipa "budite pristojni sa sve cuvajte sebe i svoju porodicu"?  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Zbog parkiranja.
Slikacu papir pa cu postaviti

Sent from my SM-T116 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
riba očajno radi kako sam čuo... ja sam prošle nedelje imao 30ak kom na mišiće uz opet jednog lipca :), ovo 30kom je loše jer sam pecao bukvalno varaličarski deo, tu imao 5-6kom do 30ak cm (bolje od varaličara ;)  ) u reviru je bilo slabije... vidi se riba...kao zalepljena za dno, ne pomera se... ona koja bar povremeno pokupi muvu se da uloviti...zalepljene teško... na suvu ceo dan ništa... al zato pred mrak, oko šarenog krenuo kedis da se roji i krenula igranka :)

generalno, jutro i pred mrak su najbolje opcije. tokom dana jako teško... ja idem u četvrtak...

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Sačekaj sledeci ako mozes pa cemo zajedno na drinu :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pali sa Nebom, uopste ne voli da gazi Drinu peca samo do kolena  :hammer: :hammer: :hammer: nemoj Nebo udavices coveka..
Hoce li biti sta na Gradcu 27.09.? Gulas itd?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ali vase face ,kad sam konstatovao da mi se dzep na grudima napunio vode  :hammer: neprocenjivo  :hammer:

Baki,grunemo po 3-4 piva radi straha i gazimo  :hammer:

Vrh Dno