Milanče je napisao(la):A ciljano mušičarenje pastrmke u lovostaju i traženje opravdanja, zakonskih rupa, izgovora i ostalih gluposti mislim da ti ne treba, vreme je da ga prerasteš.
Mogla bi da se otvori tema "u iscekivanju epizode 8"Milanče je napisao(la):P.S. A "STAR WARS" moraš odgledati od prve špice pa sve do trenutka kad Ray pronalazi Luk SkywalkeraTo je lektira...
Dexa89FLY je napisao(la):Ti si samo javno objavio ono sto mnogi radee,bez foliranja i nekog utezanja,pecalo mi se izasao sam na reku to je to .. A sta zna pastrmka sta je muva za klenaSve dok one plivaju stete nema,a sto se tice moralista i ostalih dusebriznika,neka se javi onaj koji negde nikada nije prekrsio niti jedno pravilo ..
![]()
Meni se tvoje razmisljanje svidja i treba da bude vise takvih ribolovaca,ali razumem ja i Vladu,uz pravilan postupak sa ribom stete nema ..simpson H je napisao(la):Slazem se da mnogi rade isto pa mi se gadi kad ti isti kenjaju kako nema ribe.
Meni je pravilo broj jedan da se riba ne peca tokom zabrane. Bez obzira na zakon i njegove manjkavosti. Ja sam sebi najveci sudija i zakon.