Gradac, reka snova

isidor

Newbie
Učlanjen(a)
20.09.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ti mali ne bulazni, treba ti jos 20god svakodnevnog pecanja da me stignes.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Tako mozes sinovima svojim meni ne.
A drugo mozda mi treba 20god da te stignem sto se pecanja tice, ali kad cu stici da postignem taj kontinuitet i kolicinu  svakodnevnog pisanja ups ovaj, kenjanja po forumima?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Moji sinovi su vaspitani i kulturni pa nemam ama bas nikakvu potrebu da im tako odgovaram.
A i sto se pecanja i pisanja po forumu a boga mi i znanja, sa tvojim stavom mozes da me stignes nikad.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Isidore, druze da te naucim ja nesto. Prvo glupo je da odgovaras starijem coveku na takav nacin. Znam da si izrevoltiran sto su skocili na Oholog ( iskreno ja nemam nista protiv, skrenuo sam mu paznju ali covek nije mogao da izdrzi i jbg sta sad , kad sam Miti oprostio predvez mogu i Oholom jednu pastrmku :)) ali pogresio je i ljudi mu to govore. Znaci ne mozes tako ( ili mozes ) da nastupas, koliko god Simpson nekada bio iritantan vas dvojica niste ovce cuvali zajedno. E sad ispljuj i mene :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Posto sam dobio pretnje sa telefona 069/5104230 od doticnog Isidora i kako ce "da se popne gore i da mi jebe mater" i kako sam se ziv usrao, to moram da se odjavim iz ove diskusije :).

Oholi u pravu si, sta koji kurac lovostaj, cepaj brate.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pusti coveka. Realno bojan uzivo i bojan iza tastature su dva coveka. Preko tastature je najiritantniji covek koji postoji. A to postovanje starijih je glupost teska. Postujes ljude koji te postuju i kraj. Ostale ili kluliras ili naduvas. A realno bojan je ispao bezobrazan prema isidoru. Stariji ako daju dobar primer treba ih postovati. Kako niko nikad nije ovakav prema popu bio npr? Bojan provocira namerno. Ljudi se prime i to je to. Dosadno coveku, fali mu pecanje pastrmki u lovostaju [emoji14]

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Vi ste ljudi totalno odlepili.... ovaj peca pastrmku u zabrani, jedni  ga kritikuju, neki ga brane..... znači, ne poslednje,nego zadnje vreme je došlo!!!

isidor

Newbie
Učlanjen(a)
20.09.2011.
Broj reagovanja
0
da je covek hteo da da adresu gde zivi da dodjem sve bi bilo super,a ovako ovim zavrsavam sve...sims zelim svu srecu u zivotu, mir u svetu i da se ulaze u ocuvanje pandi ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Hahhahaah. Sta uradi malo pegavih covecanstvu. Ovo ko variola....rasirila se rasprava poput epidemije :)

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Hahhahaah. Sta uradi malo pegavih covecanstvu. Ovo ko variola....rasirila se rasprava poput epidemije :)

A kazi da nisi ocekivao , nesto slicno makar ..  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Tačno sam znao da će krivinarenje i ribarska filozofija lovi dok ima i slikaj dok te niko ne gleda da nas dovede do tačka kada počine buć...buć...buć... 

Oholi neću da se stavljam u ulogu sudije ali mogu da ti kažem da sam blago rečeno razočaran. Skroz je nebitno dali ti je stalo do nečijeg mišljenja ili ne ali duboko sam uveren da si se obrukao, trebaće ti vreme da se vratiš na prethodno stanje.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Taman sam hteo da pokažem malo razumevanja za Oholog, kad ukapirah da je on višestruki prestupnik... Ajd što peca pegave dok su u zabrani nego ni dozvolu nema....

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
denmil je napisao(la):
Da li je na Gradcu zabranjeno pecati pastrmku od 15.4 do 31.5. dok traje lovostaj na klena, koga ima u reci? Pecanje i gazenje ometa mrest...

Zbrana je vremenska i odnosi se na sve reke bez izuzetka za odredjenu vrstu ribe. Zabranjeno je ciljano loviti i uzimati ribu u toku zabrane.

Generalno, vecinu nas zabole ..... sta neko radi i kako se ponasa na vodi ali taj bi bar trebo da bude dovoljno pametan da svoje nepodopstine ne reklamira na ovom forumu. Na taj nacin bi sebe i forum  postedio pljuvacine i neprimerenih izjava. Prema tome dragi Paceri  :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno